up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Be quiet Silent Base 601 Tower Box

plus
Be quiet

Be Quiet Silent Base 601 Tower Box

Περιγραφή προϊόντος Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Αθόρυβο, το Silent Base 601 Window Orange προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό μέγιστης σιωπής και εξαιρετικής χρηστικότητας για εξαιρετικά αθόρυβες διαμορφώσεις.


Χαρακτηριστικά:

Οι αεραγωγοί απορρόφησης θορύβου παρέχουν εξαιρετική διαπερατότητα αέρα με μέγιστη ησυχία
Εξαιρετικά παχιά μονωτικά στρώματα 10 mm στο μπροστινό μέρος, στην κορυφή και στις πλευρές
Δύο προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες Pure Wings 2 140mm
Ο ρυθμιστής ανεμιστήρα 3 βημάτων εξυπηρετεί έως και τρεις ανεμιστήρες
Το κάλυμμα PSU και τα έξυπνα καλύμματα υποδοχών HDD παρέχουν ένα κομψό εσωτερικό
Έτοιμο για καλοριφέρ έως 360 mm
Πλαϊνό πάνελ από φιμέ και βαμμένο γυαλί

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΘΟΡΥΒΟΥ
Ελαχιστοποίηση θορύβου και μεγιστοποίηση της ροής αέρα: Οι είσοδοι αέρα στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζουν μέγιστη ησυχία με σταθερή ποσότητα διαπερατότητας αέρα. Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί επαναπροσανατολίζουν τον εισερχόμενο αέρα δύο φορές για τη μείωση του αεροπορικού θορύβου.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ
Εξαιρετικά παχιά μόνωση για μέγιστη σταθερότητα και σιωπή: Το μπροστινό, το πάνω μέρος και οι πλευρές είναι εξοπλισμένα με πάχους 10 mm πάχους απόσβεσης, με αποτέλεσμα τη μέγιστη σταθερότητα και εξαιρετικές δυνατότητες απόσβεσης θορύβου. Ο αποσυνδεδεμένος βραχίονας PSU και οι δίσκοι HDD ελαχιστοποιούν επίσης τις δονήσεις. Το πλήρες μεταλλικό σώμα παρέχει σταθερότητα στη θήκη και βελτιώνει την απτική του.

ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΩΝ Φτερών 2
Αθόρυβη λειτουργία με ψίθυρο: Δύο προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες Pure Wings 2 140mm με βελτιστοποιημένη ροή αέρα λεπίδες ανεμιστήρα εξασφαλίζουν τέλεια ροή αέρα και συμπαγή ψύξη. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής ανεμιστήρα 3 βημάτων εξυπηρετεί έως και τρεις ανεμιστήρες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ PSU SHROUD:
Προσφέροντας τακτοποιημένο εσωτερικό: Το κάλυμμα PSU καλύπτει τέλεια τα καλώδια, το PSU και περιέχει ένα διπλό κλουβί HDD. Οι πλάκες καλύμματος μπορούν να αποσπαστούν ξεχωριστά για να εγκαταστήσουν έναν ανεμιστήρα 120 mm στην κορυφή. Με το μικρό κάλυμμα αποσπασμένο ένα ψυγείο 360 mm μπορεί να εγκατασταθεί στο μπροστινό μέρος. Χρησιμοποιώντας το βραχίονα PSU, η μονάδα τροφοδοσίας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί από πίσω.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ
Εύκολη πρόσβαση για όλα τα είδη τροποποιήσεων: Τα πλαϊνά πλαϊνά πάνελ παρέχουν ένα σύστημα στήριξης με πείρους για ασφαλή και φιλική προς το χρήστη αποκόλληση. Με το πάτημα των πείρων, ο μηχανισμός ασφάλισης απελευθερώνει το πάνω μέρος του πλευρικού πλαισίου και αυτό αιωρείται με ασφάλεια μέχρι να αφαιρεθεί χειροκίνητα. Εξαιρετική χρηστικότητα για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της θήκης.

GENEROUS SPACE, SMART DESIGN:
Σχεδιασμένο για όλα τα είδη εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών: Παρά το συμπαγές σχεδιασμό του, το παράθυρο Silent Base 601 παρέχει γενναιόδωρες διαστάσεις και αποκόμματα ακόμη και για την εγκατάσταση μιας μητρικής πλακέτας E ATX. Η έξυπνη διάταξη των στοιχείων επιτρέπει επίσης την τοποθέτηση πολλαπλών καρτών γραφικών και μεγάλων ψυγείων.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΑΔΑΝΤΩΝ:
Βελτιστοποιημένο για υδρόψυκτα συστήματα: Με τη βελτιστοποιημένη σχεδίαση, το Silent Base 601 Window είναι η ιδανική θήκη για ψύξη νερού. Θερμαντικά σώματα έως 360 mm μπορούν να εγκατασταθούν μπροστά, πάνω και πίσω. Η χρήση των αποσπώμενων καλοριφέρ βραχίονα μπορεί να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα και εύκολα στην κορυφή.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ:
Μια τέλεια προβολή μέσα στον υπολογιστή σας: Το κομψό, πλαϊνό πλαίσιο με παράθυρα προσφέρει τέλεια προβολή των εξαρτημάτων μέσα στη θήκη του υπολογιστή σας. Το παράθυρο είναι κατασκευασμένο από φιμέ και βαμμένο γυαλί με μαύρες βαμμένες πλευρικές ράβδους.


Προδιαγραφές:

Συντελεστής μορφής PSU: ATX PS / 2
Συμβατότητα μητρικής πλακέτας: E ATX / ATX / M ATX / Mini ITX
Μέγεθος θήκης εκτός βάσεις (Π x Υ x Β), (mm): 532 x 240 x 481
Εγκατάσταση μητρικών πλακέτων με πίσω πλάκα: ✓
Μέγεθος θήκης βάσεις (Π x Υ x Β), (mm): 532 x 240 x 514
Παράθυρο πλευρικού πίνακα διαστάσεων (Π x Υ), (mm): 440 x 498
Βάρος (kg): 11.22
USB 2.0: 1
USB 3.2 Γεν. 1: 2
HD Audio I / O: Μικρόφωνο + Ήχος
Κουλοχέρηδες επέκτασης: 7 + 2
Τοποθεσίες τοποθέτησης ανεμιστήρα: Μπροστινό / πίσω / πάνω / PSU κάλυμμα
Be quiet Silent Base 601 Tower Box είναι ιδανικό για να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα techinn, μπορείτε να επωφεληθείτε από το πλήθος των πλεονεκτημάτων και να κάνετε την παραγγελία σας αμέσως στο techinn, και θα το λάβετε σε λίγες μέρες στο σπίτι. Επιπλέον, στο ηλεκτρονικό μας ηλεκτρονικά και υπολογιστές κατάστημα μπορείτε να βρείτε άλλα ηλεκτρονικά και υπολογιστές προϊόντα που συμπληρώνουν Be quiet Silent Base 601 Tower Box.

Χαρακτηριστικά Be quiet Silent Base 601 Tower Box

Χρώμα
Μαύρο
Παράγοντας μορφής
Micro ATX
Mini ITX
Extended ATX
ATX

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up