Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Φορητοί υπολογιστές Γκρι

()

Ταξινόμηση κατά

Πόσο αντέχουν οι φορητοί υπολογιστές;

Φορητός υπολογιστής της Microsoft

Ο φορητός υπολογιστής της Microsoft είναι ένας από τους καλύτερους προσωπικούς φορητούς υπολογιστές. Αυτός ο φορητός υπολογιστής προορίζεται κυρίως για πιο ανθεκτική οθόνη, πιο εύθραυστη ποιότητα και υπέρτατο επίτευγμα. Οι φορητοί υπολογιστές της Microsoft είναι ένας κλασικός συνδυασμός υλικού και λογισμικού με επίκεντρο τα Windows.

Laptop Toshiba

Οι φορητοί υπολογιστές Toshiba είναι πιο κατάλληλοι εάν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή για εργασία ή οικιακή χρήση κάτω από μια μέτρια τιμή, καθώς εγκαταλείπουν ορισμένες από τις πιο προσιτές επιλογές για την αγορά. Τέτοιοι φορητοί υπολογιστές θα μπορούσαν να σας διασκεδάσουν αν ψάχνετε για έναν λογικό και τέλειο φορητό υπολογιστή. Το κόστος του φορητού υπολογιστή Toshiba είναι πολύ πιο οικονομικό από αυτό των άλλων.

Φορητός υπολογιστής Asus

Ο φορητός υπολογιστής ASUS εκτιμάται συχνά για τον εύλογο συσχετισμό του με άλλους φορητούς υπολογιστές και. Ο φορητός υπολογιστής Asus αναγνωρίζεται βαθιά ως ο πιο αξιόπιστος φορητός υπολογιστής φιλικός προς τον προϋπολογισμό. Ο φορητός υπολογιστής Asus προσφέρει σταθερή αναπαράσταση, οθόνη Full HD και διάρκεια ζωής μπαταρίας πάνω από 5 ώρες.

Laptop Lenovo

Ο φορητός υπολογιστής Lenovo είναι ο πιο premium φορητός υπολογιστής και η τιμή του είναι ασήμαντα ακριβότερη σε σύγκριση με άλλους φορητούς υπολογιστές. Οι φορητοί υπολογιστές Lenovo είναι ιδανικοί για κάθε είδους εργασίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών παικτών, των επιχειρηματιών και των μαθητών πανεπιστημίου.

Laptop Dell

Ο φορητός υπολογιστής Dell είναι πολύ λογικός και το υλικό του είναι πολύ ειλικρινές και συναρπαστικό. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο φορητός υπολογιστής Dell είναι ο πιο αξιόπιστος φορητός υπολογιστής Windows, όπως η συντήρηση, ο έμπειρος σχεδιασμός, οι μέτριες τιμές και η αντοχή του.

Πόσο αντέχουν οι φορητοί υπολογιστές;

Οι περισσότερες αρχές θεωρούν ότι η διάρκεια ζωής ενός φορητού υπολογιστή είναι περίπου πέντε έως έξι χρόνια. Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από αυτό, αλλά η εξυπηρέτησή του θα είναι περιορισμένη καθώς τα εξαρτήματα γίνονται λιγότερο ικανά στη διαχείριση εφαρμογών υψηλού επιπέδου.
Μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους φορητούς υπολογιστές από Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba .

top