up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

plus
Logitech

Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Περιγραφή προϊόντος Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Οι παίκτες απαιτούν εντυπωσιακή απόδοση ήχου και για καλό λόγο καθώς κάθε νέος τίτλος φέρνει όλο και μεγαλύτερο σχεδιασμό ήχου. Το G433 συνδυάζει εκπληκτική απόδοση ήχου σε ένα σχέδιο που είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ανθεκτικό και άνετο.
Προγράμματα οδήγησης 40mm: og ™
Ακουστικά Dts: x: d ήχος θέσης
Scord: επιβεβαιωμένο
Χαρακτηριστικά:
DTS HEADPHONEX:
Απολαύστε απίστευτο ήχο surround 7,1 με ακουστικά DTS: X Surround Sound, δημιουργώντας ακριβή και ακριβή χωρική ευαισθητοποίηση στο παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να ακούτε ξεκάθαρα τους εχθρούς που γλιστρούν γύρω ή ειδικές ενδείξεις ικανότητας. Προσαρμόστε κάθε κατευθυντικό κανάλι χρησιμοποιώντας το Logitech G HUB. Μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε διαφορετικά προφίλ ήχου για κάθε παιχνίδι. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας μέσω του ενσωματωμένου μετατροπέα ψηφιακού ήχου USB (DAC) για να ενεργοποιήσετε το ακουστικό DTS: X.1
ΗΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ PRO G ™:
Οι οδηγοί Pro G παράγουν μπάσα με άνθηση και καθαρά υψηλά επίπεδα χάρη στην κατασκευή υβριδικών ματιών που μειώνουν δραστικά την παραμόρφωση. Τα ακουστικά G433 διαθέτουν επίσης μια ακουστική θύρα που βρίσκεται πίσω από τον οδηγό για ακόμα πιο δυναμικό, χωρικό ήχο.
LIGHTWEIGHT, ΑΠΕΡΙΡΕΥΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ:
Με βάρος στα 259 g, το G433 αποτελείται από ελαφρύ, πολυανθρακικό εγχυμένο με ίνες γυαλιού, ανοξείδωτο ατσάλι και νάιλον TR 90. Διαθέτει αθλητικά μαξιλαράκια αυτιών που περιβάλλουν το αυτί και παρέχουν τη σωστή δύναμη για να παραμείνετε σταθερά στη θέση τους και να αναπνέετε άνετα. Μπόνους έξτρα μαλακά μαξιλαράκια μικροϊνών περιλαμβάνονται επίσης για την επιλογή σας με στυλ και άνεση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ:
Το μικρόφωνο έκρηξης θορύβου με φίλτρο micro pop έχει σχεδιαστεί για ευκρίνεια στα comms και chat. Το G433 είναι πιστοποιημένο Discord που εγγυάται κρυστάλλινη απόδοση επικοινωνίας
ΠΟΛΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΜΒΑΤΟ:
Λειτουργεί με PC, PS4®, Xbox® One, Nintendo® Switch ™, smartphone και tablet. Το G433 συνοδεύεται από δύο ξεχωριστά καλώδια ήχου για βέλτιστη σύνδεση και απόδοση σε ουσιαστικά όλες τις συσκευές παιχνιδιών. 2 Εικονικό 7.1 Surround μόνο σε υπολογιστή και απαιτεί χρήση ασύρματου USB. Στερεοφωνικό σε κονσόλες, smartphone και tablet με αναλογική έξοδο 3,5 mm. Ορισμένοι ελεγκτές κονσόλας απαιτούν προσαρμογέα για είσοδο καλωδίου ήχου.
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ, ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ
Το G433 έρχεται πλήρως εξοπλισμένο και πλήρως αρθρωτό. Το αποσπώμενο μικρόφωνο και τα καλώδια με δυνατότητα εναλλαγής μετατρέπουν γρήγορα το G433 από τη λειτουργία υπολογιστή / κονσόλας σε κινητό / σε κατάσταση μετακίνησης. Αυτό είναι ένα ευέλικτο ακουστικό που παίζετε παιχνίδια όπου κι αν σας φέρει η ζωή.
Ενσύρματο ακουστικό παιχνιδιών G433
USB DAC με έξοδο 3,5 mm, 4 πόλων
Αποσπώμενο βραχίονα μικροφώνου με φίλτρο micro pop
Καλώδιο κονσόλας / υπολογιστή με ενσωματωμένα χειριστήρια
Διαχωριστής υπολογιστή για ξεχωριστές υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών
Κινητό καλώδιο με ενσωματωμένα χειριστήρια και μικρόφωνο
Πρόσθετα μαξιλαράκια μικροϊνών
Τσάντα μεταφοράς ακουστικών
Θήκη αξεσουάρ (μόνο Blue Camo)
Τεκμηρίωση χρήστη
Βάρος: 259 g
Απόκριση ηχείου: 0 hz 20 khz
Απόκριση μικροφώνου: 100 hz 10 khz
ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Μήκος: 172 mm
Πλάτος: 81,7 mm
Ύψος: 182 mm
Βάρος (χωρίς καλώδιο): 259 g
USB DAC: 160 mm
Μήκος καλωδίου υπολογιστή: 2 m
Μήκος καλωδίου κινητού: 1,5 m
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
Οδηγός: 40 mm
Απόκριση συχνότητας: 20 Hz 20 KHz
Αντίσταση: 32 Ωμ
Ευαισθησία: 107 dB @ 1KHz SPL 30 mW / 1cm
Μήκος καλωδίου: 2 m
ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ:
Μοτίβο παραλαβής μικροφώνου: Cardioid (Unidirectional)
Τύπος: Πίσω συμπυκνωτής Electret
Μέγεθος: 4 mm
Απόκριση συχνότητας: 100 Hz 10 KHz
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:
Θύρα USB για υπολογιστές ή θύρα ήχου 3,5 mm για κονσόλα / κινητό
Windows 7 ή μεταγενέστερη έκδοση, MacOS 10.10 ή μεταγενέστερη έκδοση, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, tablet και κινητό
(Προαιρετικό) Πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τα ακουστικά Logitech G HUB και 7.1 DTS: Εγκατάσταση λογισμικού X3 Εικονικό 7.1 Περιβάλλον μόνο σε υπολογιστή και απαιτεί χρήση USB DAC. Στερεοφωνικό σε κονσόλες, smartphone και tablet με αναλογική έξοδο 3,5 mm. Ορισμένοι ελεγκτές κονσόλας απαιτούν προσαρμογέα για είσοδο καλωδίου ήχου.
ΜΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ:
PC, PC VR .1 7.1 Surround4Virtual 7.1 Surround μόνο σε υπολογιστή και απαιτεί χρήση ασύρματου USB. Στερεοφωνικό σε κονσόλες, smartphone και tablet με αναλογική έξοδο 3,5 mm. Ορισμένοι ελεγκτές κονσόλας απαιτούν προσαρμογέα για είσοδο καλωδίου ήχου. , μέσω USB Stereo μέσω 3,5 mm
PS4 | Στερεοφωνικό μέσω 3,5 mm
Xbox® One | Stereo μέσω 3,5 mm
Nintendo® Switch ™ | Στερεοφωνικό μέσω 3,5 mm
Apple® | Στερεοφωνικό μέσω 3,5 mm
Κινητό | Στερεοφωνικό μέσω 3,5 mm


Με Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών, εγγυάται τον καλύτερο ηλεκτρονικά και υπολογιστές εξοπλισμό. Επιπλέον, στο techinn μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές του κλάδου. Επιλέξτε εμας για ηλεκτρονικά και υπολογιστές κατάστημα και να επικεντρωθεί μόνο στην απόλαυση της άνεσης ότι οι καλύτερες μάρκες σας δίνουν, όπως Logitech. Η ομάδα μας ηλεκτρονικά και υπολογιστές ειδικοί μοιράζονται ειλικρινής σχόλια τους για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη απόφαση. Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε την φθηνότερη Gaming προσφορά πάντα.

Χαρακτηριστικά Logitech G433 Ακουστικά παιχνιδιών

Χρώμα
Μαύρο
Τύπος προϊόντος
Ακουστικά
Χαρακτηριστικά
Ενσύρματο

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up