up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

plus
Roborock

Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Περιγραφή προϊόντος Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Σειρά Roborock S6:
Νικήστε τη βρωμιά με τη σειρά Roborock S6. Σοβαρή επεξεργασία και πλοήγηση με ακρίβεια λέιζερ σημαίνει ότι τα S6 και S6 Pure μπορούν να χαρτογραφήσουν το σπίτι σας και στη συνέχεια να καθαρίσουν ένα δωμάτιο, πολλά δωμάτια ή ολόκληρο το σπίτι σας με μερικές βρύσες στο τηλέφωνό σας.

Η προσαρμοστική δρομολόγηση χειρίζεται ταχύτερο καθαρισμό.
Η αναρρόφηση Hyperforce τραβά κάθε στίγμα από βαθιά χαλιά
Προσαρμόστε τις ακολουθίες καθαρισμού δωματίου
Υποστήριξη χαρτογράφησης πολλαπλών επιπέδων

Πηγαίνει όπου θέλετε:
Τα ρομπότ S6 γνωρίζουν την κουζίνα σας από το playroom, το υπνοδωμάτιο από το σαλόνι1. Σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε καθαρισμό για ένα δωμάτιο, πολλά δωμάτια ή ολόκληρους ορόφους, να ορίσετε συγκεκριμένες ακολουθίες καθαρισμού, ακόμη και να ορίσετε προσαρμοσμένα επίπεδα αναρρόφησης για κάθε δωμάτιο σε πολλούς ορόφους. Η καθαριότητα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και έξυπνη.

Το πιο έξυπνο είναι πιο γρήγορο:
Τα ρομπότ S6 γνωρίζουν πάντα πού πηγαίνουν. Χρησιμοποιώντας ισχυρούς επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα 32 bit, του ίδιου είδους που βρίσκονται σε smartphone, υπολογίζουν την πιο αποτελεσματική διαδρομή για τον καθαρισμό κάθε δωματίου.

Αίσθηση, αποφυγή και πολλά άλλα:
Η τεράστια συστοιχία αισθητήρων Sensient με επιταχυνσιόμετρο, χιλιομετρητή, αισθητήρα υπερύθρων γκρεμών, πυξίδα και πολλά άλλα δίνουν S6 ρομπότ 360 ° αίσθησης. Ξέρουν πού βρίσκονται, μπορούν να αποφύγουν τις σκάλες, να βρουν τη διέξοδο από τα σημεία ταραχών και να διατηρήσουν τα τιμαλφή σας ασφαλή.

Προσεγγίστε περισσότερα δάπεδα:
Τα συστήματα πολλαπλών επιπέδων χαρτογράφησης χρησιμοποιούν σάρωση ακριβείας LiDAR για να αναγνωρίζουν αυτόματα διαφορετικά επίπεδα ενός σπιτιού4. Κάθε όροφος μπορεί να έχει ανεξάρτητες ζώνες χωρίς μετάβαση, αόρατους τοίχους και ζώνες χωρίς σφουγγαρίστρα. Και το τρέχον επίπεδο αναγνωρίζεται αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Roborock.

Το σπίτι σας Η παραγγελία σας:
Εάν προτιμάτε να καθαρίζετε τα υπνοδωμάτια σας το πρωί ή το μπάνιο σας να καθαρίζεται με ηλεκτρική σκούπα τελευταία στο τέλος ενός κύκλου, έχετε αυτόν τον έλεγχο. Η εξατομικευμένη ακολουθία δωματίων σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε στο ρομπότ σας την ακριβή σειρά που θέλετε να καθαρίζονται τα δωμάτιά σας.

Πτώση αόρατων τοίχων:
Προστατεύστε τα τιμαλφή σας με εικονικές ζώνες χωρίς εικονικούς τοίχους ή εικονικούς τοίχους, όλα από την εφαρμογή Αυτά μπορεί να είναι τόσο μικρά όσο 0,4 μέτρα (1,3 πόδια) και έως και 10 μέτρα (33 πόδια). Χρησιμοποιήστε τα για να προστατεύσετε τα πάντα, από μικρά αγγεία έως ολόκληρα δωμάτια.

Συναρπαστική αναρρόφηση:
Η ισχυρή αναρρόφηση HyperForce τραβά τη βρωμιά και τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων από τα ξύλινα πατώματα τόσο εύκολα όσο το βυθίζει έξω από τα χαλιά. Δημιουργήθηκε από έναν ανεμιστήρα που περιστρέφεται στις 15000rpm και διοχετεύεται μέσω προηγμένων συστημάτων ροής αέρα, η αναρρόφηση της σειράς S6 είναι ουσιαστικά σταθερή. Αυτό τους καθιστά πιθανώς το καλύτερο κενό ρομπότ για παραλαβή από τα κατοικίδια ζώα ή τα παιδιά σας.

Πλήρης έλεγχος φωνής:
Λίγα λόγια χρειάζονται για να αποκτήσετε ένα καθαρότερο σπίτι. Ξεκινήστε μια εκκαθάριση, στείλτε το ρομπότ Roborock σε πολλά δωμάτια, ελέγξτε πολλά ρομπότ, βρείτε ένα χαμένο ρομπότ, αλλάξτε τη δύναμη αναρρόφησης και άλλα. Με την υποστήριξη του Amazon Alexa, ο καθαρισμός είναι πλέον ευκολότερος από ποτέ.

Σύλληψη αλλεργιογόνων:
Το ενσωματωμένο φίλτρο E11 με βαθμολογία 3 συλλαμβάνει έως και 95% αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων γύρης και μούχλας, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τον αέρα στο σπίτι φρέσκο, καθαρό και εύκολο στην αναπνοή. Πλένεται επίσης, οπότε χρειάζεται λιγότερες αντικαταστάσεις.

Σκληρή αλλά απαλή:
Ένα ολοκαίνουργιο πινέλο καθαρισμού αύξησε την πυκνότητα των τριχών κατά 250% 4. Και οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Ακόμα και όταν περιστρέφεται στις 1350 σ.α.λ. είναι μαλακό στα πατώματα σας αλλά σκληρό στη σκόνη.

Ψίθυρος ήσυχος:
Καθαρίστε όποτε θέλετε. Η προηγμένη σχεδίαση καταστολής ήχου3 σημαίνει ότι το S6 δεν είναι μόνο 50% πιο αθόρυβο από το S5. Ακούγεται καλύτερα επίσης. Μετατρέποντας τον σκληρό θόρυβο κενού σε πιο ήπιο ήχο που δεν εισβάλλει, ακόμη και κατά τον καθαρισμό αργά τη νύχτα.

Όχι μόνο ένα κενό:
Απλώς ενεργοποιήστε τη μονάδα σφουγγαρίστρας, ρυθμίστε πόση ποσότητα νερού θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το ρομπότ σας μετατρέπεται σε σύνθετο κενού και σφουγγαρίστρα για πιο καθαρό καθαρισμό. Δώστε στο δάπεδο σας μια πιο φωτεινή λάμψη με το εξαιρετικά μεγάλο δοχείο νερού 180 ml του S6 Pure. Δυνατότητα σφουγγαρίσματος έως 150τ.μ.
180 ml


Ξέρετε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας μοναδική. Αν σας ενδιαφέρει Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα μας techinn. Η εκτεταμένη μας ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες συλλογή θα σας επιβεβαιώσει ότι έχετε βρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε και να απολαύσετε ηλεκτρονικά και υπολογιστές δραστηριότητα στο έπακρο. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της αγοράς σε techinn και μπείτε στη μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά Roborock S6 Pure Ρομπότ Ηλεκτρικής Σκούπας

Χρώμα
Λευκό
Τύπος προϊόντος
Ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας
Εικόνα προϊόντος
Νέο

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Καλό προϊόν. καλός πωλητής

-

Όσον αφορά την τιμή σε αυτό το κατάστημα, ήταν εκεί που βρήκα το φθηνότερο. Το προϊόν είναι τέλειο. Ικανοποιήστε τις προσδοκίες μου.

Ανασκόπηση

-

Προϊόν όπως περιγράφεται. Λειτουργεί μια χαρά αποστολή εντάξει. Καλός πωλητής!

S6 καθαρό

-

Έχω ένα μικρό διαμέρισμα και δεν πίστευα ότι χρειαζόμουν το πιο πρόσφατο roborock. ήταν επίσης διπλάσια τιμή. Το διαμέρισμά μου έχει ως επί το πλείστον μοκέτα. Η σφουγγαρίστρα δεν είναι απαραίτητη για το μικροσκοπικό μπάνιο και την κουζίνα μου. Ωστόσο, ο Tommy's a uprise, αυτό το προϊόν συνοδεύεται από εξάρτημα σφουγγαρίστρας. φαίνεται βολικό όταν κάποιος νιώθει τεμπέλης. θα μπορούσε να ήταν μικρότερο και πιο σκούρο χρώμα. Δεν θα το πρόσεχα τόσο πολύ, αλλά είναι πολύ αν θέλετε. χαρτογράφησε το ίδιο το διαμέρισμα και συνδέθηκε στην εφαρμογή χωρίς πρόβλημα. υπάρχει μια επιλογή 'turbo' αν θέλετε να ρουφάει καλύτερα. με τη συνηθισμένη επιλογή δεν είναι τόσο δυνατό. ακόμα αρκετά για το διαμέρισμά μου και μένω μόνος για να μην λερωθεί. Μου αρέσει να το έχω, σαν γάτα.

Εξαιρετικό προϊόν!

-

Η παράδοση ήταν γρήγορη και το ρομπότ λειτουργεί τέλεια. είναι απαραίτητο στο νοικοκυριό για μένα.

Ανασκόπηση

-

Όλα καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα

Roborock s6 καθαρό

-

Η παραγγελία έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2021. Μετά από 8 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν έχει παραδοθεί. Καλύτερα από αυτό .... Μπράβο!

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up