up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Smarthome ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Smarthome ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Smarthome για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Smarthome

Οι μάρκες της Smarthome

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Smart Home: τα βασικά

Ο οικιακός αυτοματισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος που παρέχει απλό και βολικό έλεγχο όλων των οικιακών συσκευών και συσκευών μας. Παρακάτω είναι μερικές από τις βασικές έξυπνες οικιακές συσκευές που πρέπει να έχετε για να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι με τις καλύτερες μάρκες όπως Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech και Sony . Κοίτα;

Ξυπνητήρι

Με μεγάλη οθόνη αφής, τα έξυπνα ξυπνητήρια με το Google Assistant είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Χρησιμεύει ως κόμβος για τον έλεγχο μιας σειράς άλλων έξυπνων συσκευών επίσης. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ξυπνητήρια για να σας ειδοποιούν σχετικά με ορισμένες σημαντικές εργασίες, όπως η λήψη φαρμάκων ή η παραλαβή των παιδιών. Πολλά ξυπνητήρια διαθέτουν θύρα φόρτισης USB που σας επιτρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες συσκευές ενώ κοιμάστε.

Συναγερμοί και κουδούνια

Ένα έξυπνο κουδούνι είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο του οικιακού αυτοματισμού που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο και σας ειδοποιεί στο smartphone ή σε άλλες συσκευές όταν κάποιος φτάσει στην πόρτα. Όταν ο επισκέπτης πατήσει το κουμπί του κουδουνιού της πόρτας ενεργοποιείται και σας ενημερώνει. Επιπλέον, υπάρχουν συναγερμοί ασφαλείας και κουδούνια που κάνουν το σπίτι σας πιο έξυπνο.

Ανιχνευτές και αισθητήρες

Οι αισθητήρες υπερήχων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των συστημάτων οικιακού αυτοματισμού IoT. Η τεχνολογία αισθητήρων έχει λύσει πολλά προβλήματα στο σπίτι για την ασφάλεια της οικογένειάς σας και την προστασία του σπιτιού σας από ζημιές. Ανιχνευτές και αισθητήρες ανιχνεύουν την κατάσταση των πραγμάτων γύρω από το σπίτι σας και σας ειδοποιούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τους αισθητήρες σας να κατευθύνουν άλλες έξυπνες συσκευές σχετικά με το πώς να ενεργούν ως απόκριση.

Ψηφιακούς βοηθούς

Ο ψηφιακός οικιακός βοηθός είναι βασικά μια ηλεκτρονική συσκευή που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές και εκτελεί τις εργασίες σύμφωνα με τις οδηγίες. Για παράδειγμα, σας βοηθά να ελέγχετε δικτυωμένες οικιακές συσκευές χρησιμοποιώντας το οικιακό δίκτυο Διαδικτύου. Οι ψηφιακοί βοηθοί μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα φώτα, τη θέρμανση και να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν τις γκαραζόπορτες, να παίξουν μουσική και πολλά άλλα πράγματα.

Η συσκευή ακολουθεί μωρό

Τα συστήματα τεχνολογίας έξυπνου σπιτιού βοηθούν στην παρακολούθηση και παρακολούθηση των μωρών για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή και προστατευμένα. Τα προϊόντα Smart Home προσφέρουν πολλές λύσεις που βελτιώνουν πραγματικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Με έξυπνα φώτα, έξυπνες κλειδαριές και κάμερες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ανιχνευτών αερίου και καπνού μπορεί να αποτρέψει με ασφάλεια ατυχίες εάν τα παιδιά κατά λάθος παίξουν με πόμολα αερίου ή φωτιά.

Ασφάλεια και προστασία

Οι έξυπνες κλειδαριές είναι το καλύτερο συστατικό ενός συστήματος οικιακού αυτοματισμού. Ίσως αυτές οι συσκευές προσφέρουν τόσο ασφάλεια όσο και ευελιξία, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι σας όσο λείπετε. Επιπλέον, για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ασφάλειας, σκεφτείτε ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας σπιτιού. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τα παιδιά εισέρχονται σε δυνητικά επικίνδυνες περιοχές του σπιτιού, όπως στην πισίνα ή στον επάνω όροφο.

Περισσότερα για το Smarthome:

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αναβαθμίσετε τα φώτα στο σπίτι σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο βύσμα. Μπορείτε απλά να ελέγξετε όλο τον φωτισμό και τα αξεσουάρ μέσω της εφαρμογής του Smartphone σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε όλες αυτές τις λάμπες από μία μόνο εφαρμογή. Επιπλέον, οι έξυπνοι μετεωρολογικοί σταθμοί είναι τα βασικά συστήματα που εγκαθιστάτε για τη μέτρηση της εξωτερικής θερμοκρασίας, υγρασίας και πίεσης αέρα.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο