up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC

Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC

plus
Tp-link

Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC

Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως 500Mbps1 σε ηλεκτρικά καλώδια, ιδανικά για ροή βίντεο HD
Ενσωματωμένη πρίζα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαθεί πρίζα
Σχεδίαση Plug and Play και εύκολη κρυπτογράφηση με το πάτημα του ζεύγους
Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μειώνει αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας έως και 85% 2

Τι κάνει αυτό το προϊόν
Το TL PA4010P μετατρέπει την υπάρχουσα γραμμή ισχύος σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας χωρίς να χρειάζεται νέα καλώδια ή γεώτρηση. Δεν απαιτείται διαμόρφωση, απλώς συνδέστε τον προσαρμογέα σας στην πρίζα και μπορείτε να δημιουργήσετε υποδομή δικτύωσης σε ένα φλας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη πρίζα διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να χαθεί πρίζα. Με ταχύτητες έως 500Mbps και 300 μέτρα πάνω από τα οικιακά ηλεκτρικά καλώδια, το TL PA4010P είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα εύχρηστο δίκτυο ψυχαγωγίας πολυμέσων.

Έως 500Mbps, 300 μέτρα
Με την προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV, το TL PA4010P μπορεί να παρέχει στους χρήστες σταθερούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων υψηλής ταχύτητας έως 500Mbps σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα οικιακής χρήσης έως και 300 μέτρα. Το TL PA4010P είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια ολόκληρη οικιακή λύση για τη σύνδεση όλων των συσκευών που είναι συμβατές με το δίκτυο από υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών για τη ρύθμιση κορυφαίων πλαισίων για IPTV σε εκτυπωτές και σκληρούς δίσκους NAS.

Κύριο φίλτρο για καλύτερη απόδοση
Με το ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου, το TL PA4010P μπορεί να βελτιστοποιήσει την απόδοση της γραμμής ισχύος, καταστέλλοντας τις παρεμβολές θορύβου που δημιουργούνται από τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα βιώσουν μια ξαφνική πτώση ταχύτητας όταν μια μεγαλύτερη συσκευή κατανάλωσης ενέργειας είναι συνδεδεμένη στην πρίζα.

Extra Power Socket για πρόσθετες συσκευές
Με την ενσωματωμένη πρίζα, το νέο TL PA4010P παρέχει πραγματική ευκολία για το οικιακό σας δίκτυο. Η ενσωματωμένη πρίζα επιτρέπει τη σύνδεση μιας πρόσθετης συσκευής ή ράβδου τροφοδοσίας στον προσαρμογέα σαν να ήταν μια κανονική πρίζα. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμη και με το TL PA4010P συνδεδεμένο, δεν θα χαθεί πρίζα.

Κουμπί ζεύγους για εύκολη ασφάλεια δικτύου
Απλώς πατώντας το κουμπί Pair στους προσαρμογείς, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο Powerline χωρίς προβλήματα μέσα σε λίγα λεπτά, με κρυπτογράφηση AES 128 bit για την ασφάλεια του δικτύου και την προστασία δεδομένων.

Είναι τόσο απλό!
1. Συνδέστε τον προσαρμογέα στην πρίζα
2. Συνδέστε τη συσκευή μέσω του καλωδίου δικτύου στον προσαρμογέα
3. Πατήστε τα κουμπιά κρυπτογράφησης - και τελειώσατε!

Μειώστε την κατανάλωση ισχύος έως και 85%
Το TL PA4010P, μια νέα γενιά Powerline Adapter, με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την περιβαλλοντική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, θα αλλάξει αυτόματα από την κανονική λειτουργία λειτουργίας σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 85%.
Σημείωση: Οι προσαρμογείς Powerline πρέπει να αναπτυχθούν στο ίδιο κύκλωμα και σε σύνολο δύο ή περισσότερων.

Ο θεωρητικός μέγιστος ρυθμός μεταφοράς δεδομένων καναλιού προέρχεται από τις προδιαγραφές HomePlug AV. Ο πραγματικός ρυθμός μεταφοράς δεδομένων θα ποικίλλει από το περιβάλλον του δικτύου, όπως: απόσταση, κίνηση δικτύου, θόρυβος σε ηλεκτρικά καλώδια, δομικό υλικό και κατασκευή, ποιότητα ηλεκτρικής εγκατάστασης και άλλες δυσμενείς συνθήκες.
Τα πραγματικά δεδομένα θα διαφέρουν λόγω των συνθηκών του δικτύου και των παραγόντων περιβάλλοντος.


Ψάχνεις για Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC; Στο techinn θα βρείτε όλα τα είδη των Επαναλήπτες wifi προϊόντων από τις καλύτερες μάρκες. Για παράδειγμα, από Tp-link, ηγετική μάρκα στη βιομηχανία και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής εγγυάται. Μην περιμένετε άλλο και να εξοπλίστε τον εαυτό σας με προϊόντα από μας ηλεκτρονικά και υπολογιστές κατάστημα.

Χαρακτηριστικά Tp-link AV500 Tl-Pa4010P Προσαρμογέας PLC

Χρώμα
Λευκό

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up