Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Beko

Over Beko
In de wereld van huishoudelijke apparaten heeft één naam de tand des tijds doorstaan, met het consistent leveren van kwaliteit en innovatie aan huizen over de hele wereld - Beko. Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan zeven decennia, Beko is een begrip geworden voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze Turkse merk, opgericht in 1955, heeft zichzelf gevestigd als een huishoudelijke naam, heeft gestaag evolueren om te voldoen aan de veranderende behoeften van hedendaagse huishoudens. Hun toewijding aan duurzaamheid is duidelijk zichtbaar in de energie-efficiënte designs van hun apparaten, waardoor zowel het milieu als de nutsvoorzieningen worden verminderd. Met een wereldwijde aanwezigheid en een toewijding aan kwaliteit heeft Beko de vertrouwen verdiend van miljoenen klanten wereldwijd.

Beko´s reis van zijn bescheiden begin in Turkije tot zijn status als een wereldwijde leider in huishoudelijke apparaten is een getuigenis van zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu een wasmachine, vaatwasser, koel/vriescombinatie, wasdroger, fornuis of magnetron is, Beko blijft het leven van huishoudens overal vereenvoudigen en verbeteren. Kies Beko voor een betrouwbare en efficiënte thuisapparatuur ervaring.

Beko is een erfenis van uitmuntendheid

Beko wasmachines hebben de manier waarop we de was doen revolutionair veranderd. Beïnvloed door hun geavanceerde technologie en energie-efficiëntie, bieden Beko wasmachines verschillende capaciteiten en eigenschappen om aan ieders behoeften te voldoen. Zeg vaarwel tegen de last van handmatig afwassen met Beko afwasmachines. Deze apparaten zijn ontworpen om glanzende schone resultaten te leveren terwijl water- en energieverbruik worden geconserveerd. Met verstelbare rekken en meerdere wasprogramma's, maken Beko afwasmachines het schoonmaken van de keuken een fluitje van een cent. Beko koel/vriescombinaties zijn ontworpen om uw voedsel langer vers te houden. Hun innovatieve koeltechnologie handhaaft ideaal opslagcondities, en functies zoals vriestvrije werking en multi-zone compartimenten bieden gemak en flexibiliteit voor het opslaan van uw boodschappen.
Door het combineren van de functies van een wasmachine en een droger, zijn Beko wasdrogercombinaties perfect voor huizen met beperkte ruimte. Deze apparaten bieden een reeks aan was- en droogprogramma's, zodat uw kleren schoon en klaar om te dragen zijn in no-time. Beko fornuizen zijn ontworpen om maaltijd voorbereiding plezierig te maken. Met precieze temperatuurcontrole en veelzijdige kookopties, zijn ze geschikt voor zowel beginnende als ervaren koks. Of je nu bakt, roostert of friet, Beko fornuizen zorgen ervoor dat je culinaire creaties perfect worden. Beko magnetrons zijn gemaakt voor gemak en snelheid. Van het opwarmen van restjes tot het ontdooien van ingrediënten, deze magnetrons bieden intuïtieve controles en verschillende vermogensniveaus om aan uw kookbehoeften te voldoen. Beko magnetrons zijn een must-have voor drukke keukens.