up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Brother

Brother

Alles ( Brother )

Over Brother

Brother is de naam van premium kwaliteit printtechnologie. Inkt en innovatie zijn verweven in het weefsel van Brother sinds zijn oprichting in 1908 in Japan. Met een onwankelbaar commitment aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, is Brother gegroeid van een eenvoudige naaimachinefabriek tot een baanbrekende leider in de wereld van printers en imaging-oplossingen. Brother's eeuwenoude reis is gekenmerkt door een commitment aan innovatie en uitmuntendheid in de wereld van drukken. Van hun veelzijdige assortiment printers tot hun pionierswerk in lasertechnologie, draagbare oplossingen, multifunctionele apparaten en betrouwbare printerdrums heeft Brother steeds de lat hoog gelegd voor de industrie. Ontdek het geavanceerde en nieuwste assortiment Brother-producten online bij Techinn met slechts een paar klikken. Met een erfenis gebouwd op kwaliteit en een visie voor de toekomst, blijft Brother een vertrouwde partner bij het tot leven brengen van ideeën door de kracht van printen.
Brother is de pionier van Printing Excellence

Brother printers staan synoniem voor betrouwbaarheid en efficiency. Ze bieden een breed scala aan opties voor zowel persoonlijke als professionele behoeften. Brothers printers staan bekend om hun naadloze connectiviteit, gebruiksvriendelijke interfaces en scherpe, hoge resolutie-uitvoer. Brothers laserprinters zijn een getuigenis van precisie en snelheid. Deze apparaten maken gebruik van de nieuwste lasertechnologie om scherpe en professionele afdrukken te produceren, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven met hoge volumes aan printbehoeften. Met een reputatie voor duurzaamheid en snelle afdrukken zijn Brother-laserprinters een hoeksteen van veel moderne kantoren. Brother begrijpt dat het werk niet altijd in het kantoor plaatsvindt. Hun draagbare printers zijn ontworpen voor professionals onderweg. Deze compacte en lichtgewicht printers zorgen ervoor dat u overal documenten en foto's kunt afdrukken, zonder dat de afdrukkwaliteit daaronder lijdt. Brother-draagbare printers zijn veelzijdige gereedschappen voor degenen die flexibiliteit eisen. Brother-multifunctionele printers zijn de ultieme alles-in-één oplossingen voor moderne werkomgevingen. Ze combineren probleemloos printen, scannen, kopiëren en faxen in één apparaat, waardoor productiviteit wordt gestroomlijnd en ruimte wordt bespaard. Deze printers zijn uitgerust met intuïtieve touchscreens en robuuste connectiviteit opties, waardoor ze onmisbaar zijn in veelzijdige werkomgevingen. De drumunit is een cruciaal onderdeel van een laserprinter, verantwoordelijk voor het overbrengen van de toner op papier. Brothers printerdrums zijn ontworpen om consistente, hoogwaardige resultaten te leveren gedurende lange perioden. Met een focus op duurzaamheid en prestaties zijn deze drumunits ontworpen om onderhoud te minimaliseren en problemen vrij afdrukken te garanderen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden