Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Cat

Over Cat
Kat

Kat is het vlaggenschipmerk in de portfolio van 's werelds toonaangevende onderneming caterpillar. Het is een van de meest waardevolle en herkenbare merken ter wereld. Kat-producten staan bekend om hun creativiteit, betrouwbaarheid, uitzonderlijke kwaliteit en functionaliteit. Kat integreert deze eigenschappen en herdefinieert ze om betere producten te creëren voor haar klanten wereldwijd. Uitzonderlijke kwaliteit, voortdurende prestaties en creatieve drive hebben hen gemaakt tot wat ze vandaag de dag zijn.
CAT is gespecialiseerd in robuuste en duurzame mobiele apparaten die zijn ontwikkeld voor professionals die werken in veeleisende en uitdagende omgevingen. Voortbouwend op het erfgoed van Caterpillar op het gebied van zware machines en bouwmaterieel, heeft Kat Mobiles met succes deze expertise toegepast op de smartphone- en mobiele technologiebranche.
Kat mobiele telefoons staan bekend om hun stevigheid en zijn ontworpen om extreme situaties te weerstaan, zoals extreme temperaturen, stof, water en ruige behandeling. Deze apparaten zijn gemaakt voor professionals in sectoren als bouw, mijnbouw, landbouw en buitenactiviteiten, waar traditionele smartphones mogelijk niet bestand zijn tegen de ontberingen van het werk.
Belangrijke kenmerken van Kat mobiele telefoons zijn water- en stofdichte ontwerpen, valbestendigheid, een lange batterijduur en geavanceerde communicatiemogelijkheden. Veel modellen worden ook geleverd met thermische beeldvorming, laserafstandsmeters en andere technische tools om professionals te helpen bij hun werk. Met toewijding aan hoge kwaliteit en duurzaamheid hebben Kat mobiele telefoons een trouwe schare volgers gekregen onder mensen en bedrijven die betrouwbare en robuuste mobiele oplossingen nodig hebben.

Kat-collectie van mobiele telefoons

Kat mobiele telefoons kunnen extreme omstandigheden weerstaan. Deze mobiele telefoons zijn gemaakt voor mensen en bedrijven waar duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn. Kat mobiele telefoons bieden een breed scala aan communicatiemogelijkheden, van basis spraakoproepen en sms-berichten tot meer geavanceerde gegevensverbindingen en push-to-talk functionaliteit.
Kat Dual sim biedt flexibiliteit en connectiviteit voor gebruikers die meerdere mobiele netwerkverbindingen nodig hebben. Kat mobiele telefoons bieden over het algemeen een assortiment aan robuuste smartphones met dual SIM-kaartsleuven.
Kat mobiele telefoons bevatten de volledige line-up van het merk, waaronder robuuste smartphones, feature phones en andere mobiele communicatieapparaten, allemaal ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omstandigheden en ruige behandeling.
Kat basis mobiele telefoons zijn ontwikkeld voor eenvoudige en betrouwbare communicatie. Deze apparaten zijn geschikt voor mensen die een mobiele telefoon zonder poespas en met robuuste functies nodig hebben. Deze apparaten hebben meestal een lange batterijduur, zodat ze de hele dag door kunnen blijven werken, zelfs bij zwaar werk of buitenactiviteiten.
Kat B26 mobiel is een van de krachtige feature phones van het merk, bekend om zijn duurzaamheid, lange batterijduur en weerstand tegen water, stof en zware omstandigheden. Het is ontworpen voor professionals die werken in veeleisende omgevingen.