up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Electriciteit en smarthome

Electriciteit en smarthome

Vind een breed scala aan Electriciteit en smarthome-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektriciteit en Smarthome

Merken in Elektriciteit en Smarthome

Hoe maak je je eigen Smart Home: de basis

Domotica is een geweldige manier om al onze huishoudelijke apparaten en apparaten eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Hieronder staan enkele van de essentiële smart home apparaten die je moet hebben om een smart home te creëren met de beste merken zoals Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech en Sony . Even kijken;

Wekkers

Met een groot touchscreen zijn slimme wekkers met Google Assistant speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Het dient als een hub om ook een aantal andere slimme apparaten te bedienen. U kunt ook alarmen instellen om u op de hoogte te stellen van enkele belangrijke taken, zoals het innemen van medicijnen of het ophalen van de kinderen. Veel wekkers hebben een USB oplaadpoort waarmee u uw telefoon of andere apparaten kunt opladen terwijl u slaapt.

Alarmen en bellen

Een slimme deurbel is een geweldig onderdeel van domotica die is verbonden met het netwerk en u op uw smartphone of andere apparaten waarschuwt wanneer er iemand voor de deur staat. Wanneer de bezoeker op de knop van de deurbel drukt, wordt deze geactiveerd en wordt u geïnformeerd. Daarnaast zijn er ook beveiligingsalarmen en bellen die uw huis slimmer maken.

Detectoren en sensoren

Ultrasone sensoren zijn een integraal onderdeel van IoT domoticasystemen. Sensortechnologie heeft veel huisproblemen opgelost voor de veiligheid van uw gezin en om uw huis tegen schade te beschermen. Detectoren en sensoren detecteren de toestand rondom uw huis en waarschuwen u. U kunt uw sensoren vervolgens instellen om andere slimme apparaten te sturen hoe ze moeten reageren.

Digitale assistenten

Een digitale huisassistent is in feite een elektronisch apparaat dat reageert op spraakopdrachten en de taken uitvoert zoals aangegeven. Het helpt u bijvoorbeeld om op een netwerk aangesloten huishoudelijke apparaten te bedienen via het thuisnetwerk. De digitale assistenten kunnen ook de verlichting, de verwarming aanpassen en garagedeuren vergrendelen of ontgrendelen, muziek afspelen en nog veel meer.

Apparaat volg baby

Slimme thuistechnologiesystemen helpen bij het volgen en volgen van baby´s om ervoor te zorgen dat ze veilig en beschermd zijn. Smart Home producten bieden veel oplossingen die de levensstijl van mensen echt verbeteren. Met slimme lampen, slimme sloten en camera´s kun je ervoor zorgen dat je kinderen veilig zijn. Bovendien kan het integreren van gas en rookmelders veilig ongelukken voorkomen als kinderen per ongeluk met gasknoppen of vuur spelen.

Veiligheid en beveiliging

Slimme sloten zijn het beste onderdeel van een domoticasysteem. Misschien bieden deze apparaten zowel veiligheid als flexibiliteit, zodat u kunt controleren wie uw huis binnenkomt en verlaat terwijl u weg bent. Overweeg bovendien voor het hoogste niveau van veiligheid en beveiliging een slim huisbeveiligingssysteem. U kunt ook meldingen ontvangen wanneer kinderen mogelijk onveilige delen van het huis betreden, zoals het zwembad of boven.

Meer over Smarthome:

Een van de gemakkelijkste manieren om lampen in uw huis te upgraden, is door een slimme stekker te gebruiken. Alle verlichting en accessoires bedien je eenvoudig via de app van je smartphone. Gebruik vervolgens je telefoon om al die lampen te bedienen vanuit één app. Daarnaast zijn slimme weerstations de basissystemen die je installeert om buitentemperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk te meten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden