up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Elektriciteit elektronica en computers

Elektriciteit

Vind een breed scala aan Elektriciteit-producten. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending.

Top producten in Elektriciteit

Merken in Elektriciteit

Hoe energie besparen?

Er zijn een paar handige tips om energie te besparen. Kijk hieronder:

Verlichting

Zoals we weten, verbruiken traditionele gloeilampen een overmatige hoeveelheid elektriciteit. Om energie te besparen, moeten deze lampen en verlichting worden vervangen door hun energiezuinige alternatieven. Zo kunt u compacte fluorescentielampen CFL, halogeen gloeilampen en light emitting diode lampen LED´s bij u thuis of kantoren die overal gebruiken 25 80 procent minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen te installeren. Hoewel energiezuinige lampen een duurdere optie zijn, maken hun efficiënte energieverbruik en langere levensduur ze op de lange termijn de aanschaf waard.

de stapels

Oplaadbare batterijen zijn een geweldige manier om energie te besparen. Net als andere alternatieven voor energie efficiëntie, hebben oplaadbare batterijen ook kosten vooraf. De voordelen op de lange termijn zijn echter de investering waard. Het is belangrijk op te merken dat één set oplaadbare batterijen honderden wegwerpbatterijen voor eenmalig gebruik kan vervangen. Bovendien werken oplaadbare batterijen uitstekend en verbruiken ze ook minder stroom om op te laden dan wegwerpbatterijen. Tegenwoordig worden batterijen geüpgraded zodat ze kunnen worden opgeladen via een USB poort. Je hebt dus geen apart oplaadstation voor batterijen nodig.

De slimme stekkers

Slimme stekkers zijn vergelijkbaar met veelgebruikte stekkers die rechtstreeks in het stopcontact van uw muur worden gestoken. Slimme stekkers hebben ook dezelfde stopcontactopeningen waarmee je apparaten of apparaten in de slimme stekker kunt steken. Ze zijn ontworpen met als belangrijkste doel het energieverbruik te verminderen. Een van de meest voorkomende bronnen van energieverspilling is wanneer apparaten zijn aangesloten, zelfs wanneer ze volledig zijn opgeladen, of de lichten aan laten wanneer er niemand in de kamer zit, enz. Met slimme stekkers kunt u de lichten controleren en uitschakelen met volledige gemoedsrust. Zo bespaart u kosten op uw elektriciteitsrekening.

Stekkerdozen en verlengsnoeren

Traditionele stekkerdozen zijn een betaalbare manier die al lang in gebruik is voor het aansluiten van een aantal stopcontacten in uw huis. U laat uw elektronica echter vaak altijd aangesloten, zelfs als u ze niet gebruikt. De apparaten blijven stroom trekken, wat bekend staat als vampierladingen. Slimme stekkerdozen en verlengsnoeren zijn ontworpen om uw stroomverbruik te verminderen door de stroomtoevoer naar producten die in de stand bymodus gaan, te stoppen. Vandaar dat het uiteindelijk de stroom uitschakelt en energie bespaart.

Zonnepaneel

Zonne energie wordt opgewekt door de zon, die vervolgens wordt omgezet in zonne energie en uw huis van stroom voorziet. Zonnepanelen verlagen uw energierekening en besparen energie die anders van het net zou zijn verbruikt. Hoewel de installatie van zonnepanelen duur kan zijn, is het rendement op de lange termijn de moeite waard. Xiaomi , Philips , Bosch , Panasonic , Tp link , D link , Belkin en Orbegozo zijn de toonaangevende merken die energiezuinige apparaten en apparaten aanbieden.

clouse menu Afronden