Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Foto en video

Foto en video

Vind een breed scala aan Foto en video-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Foto-video

Merken in Foto-video

Basis fotografie: de complete beginnershandleiding

Albums en lijsten

Albums en lijsten zijn de basis van fotografie. Een album is een combinatie van audiotapes voorafgegaan als een set op een gecomprimeerde schijf, audiotape of verschillende tools zoals digitaal delen. Frames in fotografie verbeteren uw foto´s en krijgen een gemiddelde hoeveelheid idee en creativiteit.

Analoge fotografie

Analoge fotografie heeft betrekking op fotografie met behulp van een analoge camera en film. Een spoel van de film wordt in de camera gestopt en de betovering begint zodra je begint te tikken. Licht vermengt zich met de verbindingen in de film en er wordt een beeld gefilmd. 110 setup film wordt aangebracht met pouch camera´s en ontwerpt kleine foto´s.

Rugzakken hoezen

De camerarugzakken worden gewaardeerd omdat ze ervoor zorgen dat je rugzak en al zijn spullen niet doorweekt raken als je in de regen reist. De rugzakhoes is de meest betrouwbare manier om je uitrusting te beveiligen die waterdicht blijft tijdens zware regenval.

Camera´s

De camera´s zijn de zichtbare apparaten die een optische foto maken. Op het primaire niveau zijn camera´s verzegelde behuizingen met een kleine opening die licht doorlaat om een foto te maken op een lichtgevoelige buitenkant. Camera´s hebben verschillende processen om te onderzoeken hoe het licht op de lichtgevoelige buitenkant valt. U kunt camera´s kopen bij Xiaomi , Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Kingston , Epson .

Drones

UAV´s zijn een segment van onbemande vliegende drones, die bestaan uit een extra op de grond gebaseerde regulator en een regeling van verbindingen met de UAV.

Lenzen, lensdoppen en lensfilters

Lenzen, lensdoppen en lensfilters zijn de componenten van de camera´s en worden gebruikt in de fotografie. Lenzen zijn een apparaat dat wordt gebruikt om licht naar een bepaald brandpunt te brengen. De lensdoppen bieden bescherming tegen littekens en minder treffers voor cameralenzen. De lensfilters zijn een camera assistent die bestaat uit een visueel filter dat in het visuele spoor kan worden geïmplanteerd.

Herinnerings kaarten

Geheugenkaarten variëren meestal in grootte van 6 tot 500 MB, maar nieuwe geheugenkaarten kunnen meer dan 6 GB aan gegevens verzamelen. Meestal gebruikt voor het verzamelen van foto´s in digitale camera´s en voor het opslaan en overbrengen van toepassingen en gegevens op draagbare laptops. Geheugenkaarten worden meestal toegepast in kleine, compacte toestellen.

Video

Een video is een elektronisch hulpmiddel voor het opnemen, dupliceren, afspelen, rapporteren en presenteren van evoluerende zichtbare media. De video is oorspronkelijk gemaakt voor automatische communicatiesystemen, die onmiddellijk werden gevolgd door systemen met kathodestraalapparatuur, die vervolgens werden gevolgd door vloeiende paneelbeelden van verschillende soorten.

Meer over foto en video

Accessoires: Op het gebied van fotografie worden veel accessoires gebruikt zoals camerastandaards en nog veel meer.
Print: Een print is een product van fotografische kunst dat door de fotograaf is geformuleerd om erkend te worden als een absoluut creatiewerk.
Screenprotectors: Screenprotectors zijn een extra laag die op het scherm van een toestel kan worden aangebracht ter bescherming tegen beschadiging.
Stabilisatoren: Stabilisatoren zijn apparaten die bedoeld zijn om een camera nauwkeurig te dragen.
Statieven: De statieven zijn compacte driepootstatieven, die worden gebruikt als podium voor het dragen van het gewicht van objecten.
Batterijen en opladers: Batterijen en opladers worden gebruikt om de camera´s op te laden.
Microfoons: Microfoons zijn de instrumenten die geluidsgolven in de lucht omzetten in elektrische signalen of deze overbrengen naar rapportagebewijs.