Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kingston

Over Kingston
Kingston Technology, opgericht in 1987, is een wereldleider op het gebied van geheugen- en opslagoplossingen. Met een onwankelbare toewijding aan innovatie en kwaliteit is Kingston uitgegroeid tot een huisnaam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en prestaties. Het hoofdkantoor in Fountain Valley, Californië, fungeert als het epicentrum van de wereldwijde operaties van het bedrijf. Bij Techinn kunt u gemakkelijk alle nieuwste technologieën vinden om uw prestaties te verbeteren.
In de loop der jaren heeft Kingston een reputatie opgebouwd voor excellentie in de geheugen- en opslagindustrie. Hun onwankelbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft hen een vertrouwde keuze gemaakt voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Of u nu uw computerprestaties wilt upgraden, belangrijke herinneringen wilt opslaan of genieten van een meeslepende audio, Kingston heeft de technologie waarop u kunt vertrouwen. Ervaar vandaag de voordelen van Kingston en ontgrendel het volledige potentieel van uw apparaten.

Kingston is onovertroffen in geheugentechnologie

Kingston breidt zijn expertise uit naar het domein van audio met een lijn koptelefoons die uw luisterervaring verhogen. Met precisie vervaardigd en ontworpen voor comfort, leveren Kingston-koptelefoons een meeslepende geluidskwaliteit voor muziekliefhebbers en gamers. Kingston-koptelefoons kunnen zich heel goed in geluid onderdompelen. Kingston's flashgeheugens bieden schitterende gegevensoverdrachtssnelheden en voldoende opslagcapaciteit. Van USB-flashdrives tot SSD's, Kingston zorgt ervoor dat uw gegevens niet alleen veilig zijn, maar ook gemakkelijk toegankelijk. Kingston flash memories kunnen gemakkelijk de snelheid en capaciteit vrijgeven om gegevens op te slaan. Kingston's geheugens RAM zijn ontworpen om de prestaties van uw computer te verbeteren. Of u nu een gamer, een creatief professional bent of gewoon uw systeem wilt versnellen, Kingston's geheugens bieden de kracht die u nodig hebt. Kingston geheugen RAM is de perfecte oplossing om de prestaties te verbeteren. Kingston's geheugenkaarten bieden een veilige en efficiënte manier om foto's, video's en documenten op te slaan. Beschikbaar in verschillende formaten, waaronder SD en microSD, zijn Kingston memory cards gebouwd om de eisen van de moderne digitale levensstijl te weerstaan. Kingston memory cards zijn de betrouwbare manier om herinneringen veilig op te slaan.
Kingston's microSD-kaarten zijn perfect voor smartphones, tablets en actiecamera's. Deze kleine krachtpatsers bieden voldoende opslagruimte voor uw apps, foto's en video's terwijl de hoge prestaties behouden blijven. U kunt uw horizon verruimen met Kingston Micro SD-kaarten. Versterk uw computerervaring met Kingston's muis- en toetsenbordoplossingen. Ontworpen met precisie en comfort in gedachten, zijn deze randapparatuur perfect voor werk of spel, zodat u gemakkelijk kunt navigeren en typen. Kingston Mouse en Keyboards zijn de go-to-keuze om precisie en comfort tegelijkertijd te bieden.