up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Hoe gebruik je een frituurpan?

Frituur

Een friteuse is een keukenmachine die wordt gebruikt om te frituren. Het is een proces van koken door voedsel op hoge temperatuur in bakolie te dompelen. Met een friteuse kunt u voedsel bereiden in frituurolie of vet dat op hoog vuur is gekookt. Ze worden gebruikt om snel en efficiënt knapperige geroosterde vingers, zeevruchten, friet en ander voedsel te maken. Je kunt de friteuse kopen bij Philips , Orbegozo , Tristar , Princess , Taurus .

Stappen om de friteuse te gebruiken

• De eerste stap is om olie in de friteuse te gieten. De meeste friteuses gebruiken tussen de 8 en 16 kommen olie. Dit is meer dan voldoende olie voor de meeste recepten. U kunt de olie van uw eigen keuze gebruiken. Voeg er niet meer olie aan toe als je het niet nodig hebt.
• Zet de friteuse aan en stel de temperatuur in. Het meest opvallende voordeel van een friteuse is dat zodra u de temperatuur vaststelt, de machine de temperatuur zelf aanpast. U wordt niet geconfronteerd met verwarring met de knoppen of gebruikt een toegevoegde thermometer om de temperatuur te onderzoeken.
• De friteuses verwarmen de olie snel volgens de gekozen temperatuur. Als de olie opwarmt, gaat het wijzerlampje uit. Voeg het voedsel in een bepaalde laag toe aan de container om constant koken te bevorderen en te voorkomen dat afzonderlijke delen aan elkaar blijven kleven.
• Dek het voedsel af om vlekken vast te houden terwijl het voedsel aan het opwarmen is. Het helpt om je aanrecht schoon te houden.
• Als uw voedsel gaar is, tilt u de mand op en verwijdert u het voedsel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden