up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Hoe kies je een koffiezetapparaat?

Capsules koffiezetapparaat

In een capsule koffiezetapparaat kun je een capsule koffie plaatsen, het deksel vergrendelen en zodra de knop van het koffiezetapparaat wordt ingedrukt, draait de capsule tot 7200 slagen per minuut. Dit vermengt de gemalen koffie met water, alles om een klassiek kopje met een rijke crema te creëren. U kunt een koffiezetapparaat met capsules kopen bij Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Espresso koffiezetapparaat

Een espressomachine laat koffie trekken door water onder druk tot aan het kookpunt toe te passen in een puck gemalen koffie en een filter om een dichte, rijke koffie genaamd espresso te creëren. De espressomachine zorgt binnen enkele minuten voor een heerlijke, geurige en cafeïnerijke kop koffie.

Capsules koffie

Capsulekoffie is gevulde en afgewogen porties koffie. Capsulekoffie zit in een capsule die u bij gebruik moet weggooien. Deze capsule kan gemaakt zijn van aluminium of synthetisch en heeft een bladtop.

Slim koffiezetapparaat

Met een slim koffiezetapparaat kunt u uw koffie zetten en instellingen wijzigen vanaf uw mobiele telefoon om u van de gewenste koffie te voorzien. U kunt ook schema´s regelen. U kunt bijvoorbeeld het malen aanvullen voordat u naar bed gaat, en uw slimme koffiezetapparaat gereed houden om een warme kop koffie te zetten wanneer u opstaat.

Tips om een koffiezetapparaat te kiezen

• Kies een koffiezetapparaat met een programmeerbare timer, want het is uitstekend als je elke dag koffie drinkt volgens een periodiek schema.
• Kies een koffiezetapparaat met een hete plaat, want die kan je koffie een paar uur warm houden als de koffie klaar is.
• Kies het formaat van het koffiezetapparaat volgens uw behoeften.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden