up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Hoe werkt een robotstofzuiger?

Vind je het saai om elke dag het hele huis te stofzuigen als je deze tijd kunt gebruiken voor productievere dingen? Of heb je gewoon genoeg van de reguliere schoonmaakklusjes van je huis? Welnu, robotstofzuigers zijn de beste keuze als je alleen maar aan de kant hoeft te gaan en de robot je huis volledig hoeft te laten reinigen. Xiaomi , Roborock , Cecotec , Vileda en Ecovacs zijn de toonaangevende fabrikanten van bestverkopende robotstofzuigers.
Robotstofzuigers zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden omdat ze je leven een stuk gemakkelijker hebben gemaakt. Als je niet zeker weet hoe deze handige en innovatieve huishoudelijke apparaten werken of hoe ze schoonmaken, zijn we hier om de functionaliteit van robotstofzuigers te demonstreren. Kijk hieronder;

Robotstofzuigers werken net als andere stofzuigers door borstels of roterende borstelstangen te gebruiken om het vuil van tapijten en vloeren op te rapen en in de stofbak te verzamelen.
De meeste robotstofzuigers werken in een cirkelvormige beweging. Daarom kan het stof van de randen van een kamer worden opgevangen met een aantal kleinere borstels die de omtrek van de stofzuiger vergroten.
De robotstofzuiger navigeert in een logisch patroon door het huis om ervoor te zorgen dat elk deel van je tapijt en vloeren wordt schoongemaakt. Afhankelijk van het reinigingsniveau zorgen robotstofzuigers voor 1 tot 3 uur reiniging.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden