up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

LG

LG

Alles ( LG )

Over LG

LG, afgekort als 'Lucky Goldstar', is een wereldwijd bekend conglomeraat met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1947 in Zuid-Korea. Met een toewijding aan innovatie en een focus op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor consumenten wereldwijd, is LG een huishoudelijke naam geworden die synoniem staat voor geavanceerde technologie en betrouwbare producten. LG's succes kan worden toegeschreven aan zijn toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in talloze octrooien en doorbraaktechnologieën. Het bedrijf heeft zich voortdurend gericht op duurzaamheid, met als doel het verminderen van zijn milieu-impact door energie-efficiënte producten en verantwoorde productiepraktijken.
Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 120 landen, blijft LG de toekomst van de technologie vormgeven, met de focus op innovaties die het leven van zijn klanten eenvoudiger en rijker maken. Of het nu gaat om het revolutioneren van de manier waarop we tv kijken of het verbeteren van onze dagelijkse taken, LG blijft een vertrouwde naam in de wereld van consumentenelektronica, met producten die synoniem staan ​​voor kwaliteit, innovatie en gemak.

LG Innovating Your Lifestyle with Advanced Technology

LGs reis in de wereld van televisie begon in de vroege jaren 1960. In de loop der jaren heeft LG TV steeds de grenzen van displaytechnologie verlegd, met verbluffende OLED- en LED-televisies die adembenemende visuals en een meeslepend kijkervaring bieden. LG's avontuur in de koeltechnologie begon in de jaren 1960. Tegenwoordig zijn LG-koelkasten gevierd om hun innovatieve functies, zoals InstaView-technologie, waarmee je kunt zien zonder de deur te openen, en SmartThinQ-connectiviteit, waarmee je op afstand kunt bedienen en monitoren. LG's expertise in displaytechnologie strekt zich uit tot computermonitoren. LG LED-monitoren staan ​​bekend om hun scherpe visuals en ergonomische designs, die zowel productiviteit als entertainmentfaciliteiten bieden.
In het wasgebied heeft het geavanceerde LG wasmachine- en droogcombinaties geïntroduceerd. Deze apparaten beschikken over functies zoals TurboWash en Steam Technology, zodat een efficiënte en effectieve reiniging mogelijk is met een besparing op tijd en energie. Het toewijding van het merk aan gemak schijnt door in zijn lijn LG-vaatwassers. Deze apparaten zijn ontworpen met geavanceerde reinigingstechnologie en verstelbare rekken om te voldoen aan verschillende schotelgroottes en -ladingen. LG's aanwezigheid in de mobiele industrie is gemarkeerd door innovatie. LG-telefoons hebben een gedreven aanhang verworven vanwege hun elegante designs en geavanceerde functies, waaronder hoogwaardige camera's en krachtige processoren. Voor een meeslepend audioperspectief is een uitstekende keuze LG-soundbars. Ze staan ​​bekend om hun superieure geluidskwaliteit, draadloze connectiviteit en compatibiliteit met LG TVs, waardoor een theaterachtige audio-ervaring mogelijk wordt in het comfort van uw eigen huis.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden