up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Netwerken elektronica en computers

Netwerken elektronica en computers

Vind een breed scala aan Netwerken-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Netwerken

Merken in Netwerken

Netwerkapparaten Hub, Repeater, Bridge, Switch, Router, Gateways en Brouter

Toegangspunten

Een toegangspunt is een machine die een regionaal regionaal netwerk uitzendt, normaal gesproken in een magazijn of algemeen gebouw. De toegangspunten zijn via een Ethernet kabel aangesloten op een geëlektrificeerde router, switch of kern en breiden een Wi Fi signaal uit naar een geselecteerd gebied. U kunt toegangspunten kopen bij Xiaomi , Asus , HP , Dell , MSI , Lenovo , Intel , Huawei , Tp link .

antennes

De antennes zijn de specifieke apparaten die radiofrequentievelden omzetten in wisselstroom. De antennes worden voornamelijk gebruikt als een smeltbaar apparaat voor het verzenden of ontvangen van radiostreams die worden gebruikt voor het verzenden van signalen, de uitzendantenne wordt gebruikt om gegevens over te dragen en het signaal te vergeten, de ontvangstantenne wordt gebruikt bij de ontvangerterminal om signalen te ontvangen.

Firewall

Een firewall is een systeembeveiligingsapparaat dat inkomend en uitgaand webverkeer observeert en datapakketten toekent of aanpakt, afhankelijk van een combinatie van veiligheidsopdrachten. Een firewall installeert doorgaans een omheining tussen een overgedragen web en een niet vertrouwd web, zoals internet. Firewalls beschermen tegen externe cyberindringers door uw computer te beschermen.

Netwerkkabels

Netwerkkabels worden gebruikt om gegevens en kennis aan te sluiten en te transporteren binnen processors, pc´s, schakelaars en opslagruimten. Deze netwerkkabels zijn meestal de zender of het middel waarmee informatie wordt doorgegeven. Een twisted pair kabel wordt in veel Ethernet configuraties gebruikt. Netwerkkabels zijn aangesloten op twee of meer machines om informatie te delen.

Routers

Routers verbinden pc´s en andere media met internet. De routers dienen als dispatcher en bepalen de meest geschikte route om uw gegevens te verplaatsen. Het brengt uw bedrijf in contact met de wereld, bewaart gegevens van veiligheidswaarschuwingen en kan zelfs kiezen welke pc de voorkeur geeft boven andere. Zoals de titel al doet vermoeden, "routeert" het verkeer binnen de media en internet.

Wifi repeaters

De wifi repeaters worden gebruikt om het dekkingsbereik van je wifi netwerk te vergroten. Het werkt door uw bestaande wifi signaal op te halen, uit te breiden en vervolgens het verhoogde signaal over te dragen. Met de wifi repeaters kunt u het dekkingsbereik van uw wifi netwerk vermenigvuldigen over de verre randen van uw huis of gebouw, meerdere appartementen of zelfs het bereik uitbreiden naar uw tuin.

Meer over netwerken:

USB adapters: Met de USB adapters kunt u draadloos verbinding maken met systemen, zelfs als uw machine geen broadcast netwerkkaart heeft.
Zendontvangers: De zendontvanger wordt gebruikt om elektrische signalen om te zetten in visuele signalen en visuele signalen in elektrische signalen.
Schakelaars: De schakelaars zijn de apparaten in de computersystemen die andere apparaten combineren. Switches regelen de informatiestroom buiten een netwerk.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden