Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Nintendo

Over Nintendo
Nintendo is een top Japans internationaal elektronica- en videospelbedrijf. Het kantoor is gevestigd in Kyoto. In 1977 presenteerde Nintendo de eerste videogameconsole. Met elke release verwierf het merk wereldwijde erkenning voor zijn Nintendo Entertainment System. Sinds de oprichting heeft het bedrijf enkele van de beste gameconsoles gemaakt die de videogamemarkt op waarheid hebben veranderd. Nintendo biedt een breed scala aan artikelen aan fanatieke gamers over de hele wereld.
Nintendo, een legendarisch titel in de wereld van videogames, heeft altijd innovatieve en fascinerende gameplay-ervaringen geboden gedurende jaren. Het hart van Nintendo's merkuniekheid ligt in zijn toewijding aan plezier en toegankelijk gaming.
Nintendo's spellen worden erkend voor hun tijdloze charme. Iconische personages hebben de zielen van spelers over de hele wereld gegrepen. Nintendo's gameplay-perspectief ligt op het genieten van avonturen voor spelers van alle leeftijden, met een sterk accent op familievriendelijke inhoud en lokale multiplayer.
Nintendo's creatie gaat verder dan zijn consoles en gameplay. Ideeën zoals de motion management van de Wii, de portable-to-console Switch en de innovatieve kartonnen constructies van Labo laten zien dat het bedrijf vastbesloten is om grensverleggende gaming-avonturen te creëren.

Nintendo's gameconsoles

Nintendo Switch is een veelzijdige en zeer populaire videogameconsole uitgebracht en geproduceerd door Nintendo. Aangeboden in maart 2017 introduceerde de Switch een baanbrekend idee in gaming, waardoor spelers soepel konden schakelen tussen standaard thuisconsole-gaming en draagbare handheld-gamingmodi.
Nintendo Switch-games zijn ontwikkeld om toegankelijk en plezierig te zijn voor spelers van alle vaardigheidsgroepen en leeftijden. Deze toegankelijkheid is een teken van Nintendo's filosofie voor het maken van spellen, waardoor hun spellen beginnende en ervaren spelers tegelijkertijd verwelkomen.
Nintendo Switch Lite is een uitsluitend handheld-versie van Nintendo's populaire gaming console, de Nintendo Switch. Het werd in september 2019 aangeboden als een kleiner en goedkoper alternatief dan de originele Nintendo Switch. Nintendo DS-games was een zeer succesvolle handheld gaming console uitgebracht door Nintendo in 2004. Het had twee schermen en een breed scala aan spellen over verschillende genres.
Nintendo-controller is ontworpen om een ​​speciale gaming-ervaring te bieden die is afgestemd op de vaardigheden en eigenschappen van de respectievelijke console. Nintendo heeft door de jaren heen een verscheidenheid aan controllers gemaakt voor zijn verschillende gamingconsoles.
Nintendo Mario Karts is een beroemde serie racevideogames gemaakt en gepubliceerd door Nintendo. De franchise heeft personages uit Nintendo's Mario-vervolgspellen die tegen elkaar racen in go-karts, voorzien van verschillende power-ups en items om een ​​voordeel te behalen of concurrenten te hinderen.