up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Randapparatuur

Externe Schijf HDD

()
load

Wat is de definitie van harde schijf HDD?

Inderdaad, het belangrijkste onderdeel van uw computer is niemand minder dan de harde schijf. Zonder een harde schijf kunt u uw bestanden niet opslaan, een toepassing of bestand downloaden, het besturingssysteem niet opstarten en zou u niet de vrijheid hebben om van games te genieten.
De harde schijf wordt beschouwd als het datacentrum van uw computer. Er wordt een harde schijf gebruikt om al uw programma´s, gegevens, bestanden, applicaties en nog veel meer op te slaan. Het is het meest dwingende type permanente opslag dat in een computersysteem wordt gebruikt en helpt het systeem in de eerste plaats op drie manieren: grootte, snelheid en prestaties.
Met de vooruitgang op het gebied van technologie, meer in het bijzonder in computers, heeft de harde schijf aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van opslagcapaciteit en betrouwbaarheid. Voorheen waren harde schijven relatief groot en hadden ze een beperkte opslagcapaciteit. Er vindt echter een ongelooflijke vooruitgang plaats in de technologie van harde schijven en daarmee hebben harde schijven hun omvang verkleind en hun opslagcapaciteit vergroot met betrouwbaarheid in prestaties. In het begin waren de harde schijven alleen beschikbaar met een maximale capaciteit van 50 GB, maar met de tijd is de capaciteit over het algemeen veranderd en nu zijn ze beschikbaar met 1 TB opslagcapaciteit.
Enkele van de belangrijke rollen van een harde schijf zijn als volgt:
Systeemprestaties: de harde schijf speelt een zeer belangrijke rol in de algehele systeemprestaties. Het bepalen van het tempo waarin de gegevens worden verkregen en opgeslagen in de computer, het opstarten van het besturingssysteem en het laden van programma´s houdt rechtstreeks verband met de snelheid van de harde schijf. Opslagcapaciteit: Opslagcapaciteit geeft de hoeveelheid gegevens aan die op een harde schijf kan worden opgeslagen.
Betrouwbaarheid: bepaalt de mogelijkheid om gegevensverlies te voorkomen.

U kunt kiezen voor vrij prijzige 3D printers van de volgende genoemde gerenommeerde merken: Toshiba , Lenovo , WD , Seagate , Startech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden