up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Verschillende soorten printers voor uw thuiskantoor

Samsung printer

De Samsung printer is de meest geschikte optie voor u wanneer deze evolueert naar multitasking. Deze Samsung printer wordt geleverd met Wi Fi afdrukken waardoor u eenvoudig compatibel bent met mobiele media. Bovendien wordt de printer geleverd met een invoercapaciteit voor 55 vel. Zo bespaart u tijd en kunt u blijven werken.

HP printer

HP printers zijn de meest bekende printers die door mensen over de hele wereld worden gebruikt. Er zijn meer dan 350 miljoen toepassingen van HP printers. Deze printers werden in 1984 vervaardigd door het Amerikaanse elektriciteitsbedrijf Hewlett Packard. Een punt met betrekking tot de HP printer is dat de authenticiteit ervan zeer krachtig is.

Toshiba printer

De Toshiba printer is een van de voordeligste apparaten wanneer u op zoek bent naar een thuisprinter. De Toshiba printer wordt geleverd met een inkjetprinterfunctie en ook een beveiligde USB verbinding. Hoewel de printer grenst aan een Wi Fi instelling, converteert deze veel comfortabeler om aan de printer te bevestigen en deze onmiddellijk weer te gebruiken. Het dient goed met alle slimme apparaten.

Brother printer

De Brother printer verschijnt samen met een enorme mogelijkheid voor draadloos afdrukken. Het kan maximaal 270 pagina´s bevatten. Met een snelheid van 35 pagina´s per minuut maakt het een van de meest duurzame printstijlen mogelijk. Zelfs als de Brother printer verschijnt met laserafdruktechniek, heeft deze een zeer kosteneffectieve hulp.

Epson printer

De prestaties van Epson printers zijn uitstekend. De EPSON printer is zo´n geweldige machine die het product een perfect perspectief geeft. Het komt naast redelijke vervangende containers, die lonen verzamelen terwijl u scant en opnieuw afdrukt. Bovendien bevordert de printer ook een comfortabele draadloze verbinding met zowel Android als Windows gadgets.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden