up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Schoonmaak elektronica en computers

Schoonmaak

Vind een breed scala van Schoonmaak producten. Ontdek de beste aanbiedingen voor uw apparatuur bij techinn. Snelle verzending.

Top producten in Schoonmaak

Merken in Schoonmaak

De evolutie van stofzuigers

Elektrische strijkijzers

In 1982 werd het eerste elektrische strijkijzer uitgevonden. Er zijn grofweg twee soorten strijkijzers. Een daarvan is de droge, die al enkele jaren in onze huizen wordt gebruikt. De tweede is stoomstrijkijzer dat in de moderne tijd werd geïntroduceerd en effectiever is dan droogstrijkijzer.
Stoomstrijkijzer is de beste keuze als je je kleding een professioneel geperst gevoel wilt geven. Het stoomstrijkijzer produceert hete stoom die de vezels van uw kleding dempt, ernstige kreukels elimineert en ze gemakkelijker te persen maakt.
Aan de andere kant heeft een droogstrijkijzer een zoolplaat die alleen opwarmt en wordt gebruikt om kleding te persen en ze er gladder uit te laten zien.
Houd er bij het kopen van strijkijzers rekening mee dat hoe hoger het wattage, hoe beter de prestaties. Xiaomi , Philips , Bosch , Roborock , Braun en Beko zijn de topfabrikanten van huishoudelijke apparaten.

Stofzuigers

De stofzuiger is geëvolueerd van tapijtreinigers naar handstofzuigers. In de jaren 1860 werd het eerste handmatige model ontwikkeld.
De eerste stofzuiger werd in 1868 in Chicago uitgevonden, de "Whirlwind", door Ives W. McGaffey.
Tegenwoordig heeft bijna elke huiseigenaar een stofzuiger in huis. Omdat het u in staat stelt de binnenluchtkwaliteit van uw huis te verbeteren en mogelijke allergenen te verminderen. Bovendien is de stofzuiger een van de meest essentiële hulpmiddelen die u helpen tijd en energie te besparen.
Door te vegen wordt de vloer misschien schoon, maar het stof zal er altijd blijven. Dankzij een efficiënt filtersysteem reinigt een stofzuiger elk stofdeeltje in een mum van tijd volledig.

Robotstofzuigers

Stofzuigen is ongetwijfeld een van de huishoudelijke taken die je meestal probeert te vermijden. Schoonmaken is niet alleen een vervelende en saaie klus, maar het kost ook veel van je energie en tijd. Investeren in een robotstofzuiger is dus een echte besparing.
Eind jaren 90 werden robotstofzuigers voor het eerst geïntroduceerd en tegenwoordig staan ze bekend als een van de meest essentiële slimme thuisgadgets. Robotstofzuigers reinigen uw tapijten, vloerkleden en vloeren met weinig tot geen inspanning van uw kant.
Robotstofzuigers zijn uiterst nuttige en effectieve autonome apparaten voor thuisgebruik. Ze werken vergelijkbaar met gewone stofzuigers en zijn ontworpen om uw harde vloeren, tegels of tapijten van allerlei soorten vuil en puin te reinigen.

clouse menu Afronden