up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sport elektronica

Sport elektronica

Vind een breed scala aan Sport elektronica-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Sport

Merken in Sport

Tips om je sportelektronica te kiezen

Actiecamera´s

De actiecamera´s zijn kleine, stevige, waterbestendige digitale camera´s die bedoeld zijn om meeslepende actiebeelden vast te leggen. Met de actiecamera´s kun je direct invallen en passen bij een deel van het evenement om foto´s en video´s te maken op een manier die gewone camera´s of telefooncamera´s gewoon niet kunnen. Actiecamera´s zijn nog steeds de meest betrouwbare manier om foto´s te maken. Je kunt actiecamera´s kopen bij Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Activiteitentrackers

De activity trackers , ook wel fitnesstrackers genoemd, zijn een hulpmiddel of apparaat voor het bewaken en volgen van fitnessgerelateerde taken zoals intervallopen of hardlopen, calorieverbranding en in sommige staten de hartslag. Het is een soort draagbare machine. De activity trackers nemen constant de acties van het lichaam waar op een 3 assige accelerometer. De informatie wordt opgeslagen zolang deze wordt vervoerd en ingeschakeld.

Fietscomputers

De fietscomputers zijn de apparaten die op een fiets zijn geïnstalleerd en die het reisverslag meten en presenteren, vergelijkbaar met de apparaten in het dashboard van een auto. De fietscomputers hebben een display of hoofdeenheid die normaal gesproken is aangesloten op het handvat van de fiets voor comfortabel kijken. Ze registreren uw reis en informatie verkregen uit hartslag, ritme en kracht, die u vervolgens kunt controleren op de geregistreerde gegevens om uw prestaties te schatten.

GPS

Een GPS is een machine die bekwaam is in het verzamelen van kennis van GNSS satellieten en het vervolgens bepalen van de geografische locatie van het apparaat. GPS is een wereldwijd navigatiesatellietarrangement dat positie , snelheids en tijdschattingen weergeeft. GPS is overal te vinden. U kunt GPS systemen instellen in uw auto, uw mobiele telefoons en uw horloges. GPS helpt u te navigeren waar u zich verplaatst, van punt A naar punt B.

Sensoren

De sensoren zijn de tools die de variatie in de omgeving identificeren en reageren op enige output op het afzonderlijke systeem. De sensoren zetten een fysieke gebeurtenis om in een reguliere analoge spanning of zelden een digitaal teken omgezet in een voor mensen begrijpelijke weergave of overgedragen voor presentatie of aanvullende verwerking. Hun doel is om gebeurtenissen of variaties in hun omgeving te identificeren en de gegevens over te dragen naar andere apparaten, meestal een computerprocessor.

Sporthorloges

De sporthorloges verenigen de functies van een stopwatch, alarm en standaard polshorloge in één technologisch horloge. De stopwatches zijn bedoeld om sterk, aantrekkelijk en waardevol te zijn. Een sporthorloge is waterafstotend, wrakbestendig en kan je helpen om je racetijd of 5K te verbeteren. De stopwatches bevatten innovaties zoals een alarm, stopwatch, gyrokompas, hartslagmeter en tachymeter.

Meer over sportelektronica:

Batterijen en opladers: De batterijen en opladers worden gebruikt om de elektronische apparaten op te laden. De batterijen zijn de opslagplaats van de energie en de lader wordt gebruikt om de apparaten op te laden.

Reserveonderdelen: De reserveonderdelen zijn de extra onderdelen die worden gebruikt als vervanging wanneer de onderdelen van uw apparaat niet meer in orde zijn.

Stopwatches: De stopwatches worden gebruikt om de tijd van uw taken te berekenen.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden