up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Thrustmaster

Thrustmaster

Alles ( Thrustmaster )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Thrustmaster

Thrustmaster is een bekend merk dat in 1990 in de Verenigde Staten, Hillsboro, Oregon, is gelanceerd. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Carentoir, Frankrijk. Thrustmaster is een van de grootste Amerikaanse innovators en makers van externe computers en spelconsoles. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijf, waardoor ze staat van de kunst stuurwielen, gamecontrollers, videospelconsoles en joysticks voor pc's kunnen produceren en ontwerpen.
Het merk wordt specifiek geprezen om zijn echte en hoogwaardige simulatieapparatuur, waardoor het een toonaangevende keuze is onder gamers, liefhebbers van vliegtuigen en racesimulatoren.
Thrustmaster's toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in de robuuste constructie en concentratie van componenten in hun producten. Of u nu een eenvoudige gamer of een ervaren eSports-competitor bent, Thrustmaster biedt een breed scala aan keuzes om aan verschillende gamestyles en voorkeuren te voldoen.
Bovendien is Thrustmaster een label dat synoniem staat voor geavanceerde technologie, nauwkeurigheid en realisme in de gaming-wereld. Hun toewijding om gamers een meeslepende en superieure kwaliteit gaming-perifere apparatuur te bieden, heeft hen een vertrouwde naam gemaakt onder gamers over de hele wereld.

Thrustmaster collectie computers en gamingconsoles

Thrustmaster simulatoren zijn ontworpen om een zeer realistische ervaring te bieden. Hun race-swirls en vliegbesturingssystemen hebben speciale sensoren, krachtterugkoppeling en precieze controles die de gevoeligheid van het stuurwiel of vliegknuppel van een echt voertuig simuleren.
Thrustmaster stuurwielen zijn modulair, waardoor gebruikers hun ontwerpen kunnen aanpassen. Deze modulaire aard stelt gebruikers in staat om details zoals shifters, pedaal en handremmen toe te voegen of te upgraden, waardoor hun avontuur aan hun specifieke voorkeuren kan worden aangepast.
Thrustmaster pedaal zijn een belangrijk onderdeel van een gehele racesimulatie-ontwerp, waardoor realisme, nauwkeurigheid en aanpasbaarheid wordt geboden die racesliefhebbers en gamers wensen in hun virtuele race-avonturen. Veel Thrustmaster pedaal zijn aanpasbaar, waardoor gebruikers de plaatsen van het pedaal, de weerstand van het pedaal en de gevoeligheid kunnen afstellen om hun voorkeuren aan te passen en hun racesprestaties te verbeteren.
De thrustmaster shifter is aanpasbaar, waardoor gebruikers de weerstand van de shifter, de hoogte van de shiftknop en de scherpte kunnen afstellen om hun voorkeuren en de gedetailleerde eisen van verschillende racesimulaties aan te passen.
Thrustmaster hoofdtelefoons hebben een hoge kwaliteit audio met helder geluid, positief geluid en meeslepende surroundsound om gaming-ervaringen te verbeteren. Heeft een robuuste bouwkwaliteit en materialen om slijtage te weerstaan die gepaard gaat met gaming.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden