up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Tp-link

Tp-link

Alles ( Tp-link )

Over Tp-link

TP-Link is een wereldwijd erkend merk dat sinds de oprichting in 1996 aan de voorhoede staat van het bieden van netwerk- en slimme thuisoplossingen. Met het toewijden aan het toegankelijk maken van technologie voor iedereen, heeft TP-Link de reputatie verworven voor het leveren van betrouwbare en innovatieve producten die mensen verbinden in een steeds veranderende digitale wereld. Van routers en extenders tot slimme thuisapparaten en beveiligingsoplossingen, de reis van TP-Link is gemarkeerd door een toewijding aan het overbruggen van de connectiviteitskloof voor individuen en bedrijven.
TP-Link heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevend merk in de networking- en slimme thuisindustrie door consistent producten te leveren die mensen verbinden met de digitale wereld en hun levens verbeteren. Van routers en Wi-Fi-versterkers tot slimme stekkers, thermometers en beveiligingscameras, de diverse producten van TP-Link geven het toewijden aan innovatie, betrouwbaarheid en toegankelijkheid aan. Terwijl de technologie blijft evolueren, blijft TP-Link toegewijd aan het leveren van oplossingen die individuen en bedrijven in staat stellen verbonden en beveiligd te blijven in een steeds meer verbonden wereld.

TP-Link verbindt de wereld

TP-Link-routers worden door miljoenen vertrouwd vanwege hun hoge prestaties en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Of u nu een casual gebruiker of een power user bent, TP-Link biedt een breed scala aan routers om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Deze routers zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals dual-band Wi-Fi, beamforming-technologie en MU-MIMO, waardoor een naadloze internetverbinding in uw huis of kantoor wordt gegarandeerd. TP-Link-versterkers, vaak aangeduid als Wi-Fi-versterkers of boosters, zijn de oplossing om Wi-Fi-dode zones in uw ruimte te elimineren. Deze apparaten versterken uw bestaande Wi-Fi-signaal en verlengen zijn bereik naar elke hoek van uw huis. TP-Link Wi-Fi-extenders zijn gemakkelijk te installeren en garanderen een stabiele en betrouwbare verbinding voor al uw apparaten. TP-Link slimme stekkers stellen u in staat om uw apparaten op afstand te bedienen en ze slimmer te maken. Met de TP-Link Kasa-app of stemassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant kunt u apparaten aan en uit zetten, schema's instellen en energieverbruik monitoren, allemaal vanaf uw smartphone. TP-Link slimme stekkers bieden gemak en energie-efficiëntie voor uw huis. Het TP-Link-debuut in de wereld van gezondheidszorg en thuismonitoring omvat slimme thermometers. Deze apparaten stellen u in staat om de lichaamstemperatuur nauwkeurig en op afstand te monitoren. Met realtime temperatuurmetingen en slimme functies bieden TP-Link thermometers een gevoel van rust, vooral bij het verzorgen van geliefden. TP-Link beveiligingscameras bieden betrouwbare beveiligingsoplossingen om uw huis of bedrijf te beschermen. Met functies zoals hoge definitie videoregistratie, nachtzicht, bewegingsdetectie en twee-weg audio bieden deze camera's een uitgebreide beveiligingsmonitoring.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden