up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

TV-Audio elektronica en computers

TV-Audio elektronica en computers

Vind een breed scala aan TV-Audio-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in TV-Audio

Merken in TV-Audio

Uw tv aansluiten op een extern audiosysteem

Dj zone

De Dj zone bevat alle belangrijke componenten die een compleet geluidssysteem vormen. Het omvat koptelefoons, draaitafels, luidsprekers, controllers en nog veel meer. Om de beste geluidskwaliteit te leveren aan de compatibele mediastreaming apparaten, moet je de hele Dj Zone kit bezitten.

Dvd en Blu Ray

Zowel de dvd als de Blu Ray hebben hun individuele eigenschappen, maar Blu Ray schijven winnen de strijd op het gebied van geluid en videokwaliteit. Bovendien maakt de grotere opslagcapaciteit van Blu Ray het een ideale keuze voor veel gebruikers.

Koptelefoon

Koptelefoons zijn opnieuw het belangrijkste onderdeel van een extern audiosysteem. Het zijn kleine luidsprekers die op je oren zitten. Het belangrijkste verschil tussen luidsprekers en koptelefoons is dat koptelefoons direct op je hoofd worden geplaatst, wat de beste geluidskwaliteit levert.

Apparaat voor mediastreamers

Als we het hebben over mediastreamers die momenteel beschikbaar zijn, zijn Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV en Roku de toonaangevende platforms die tegenwoordig de markt beheersen. Elk van deze mediastreamers geeft toegang tot veel van de meest populaire muziek en videostreamingdiensten.

Soundbars

Soundbars zijn cruciaal voor elk audiosysteem, omdat het betaalbare keuzes zijn voor home entertainmentopstellingen die geweldig geluid leveren. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ontworpen om te werken met de nieuwste modellen.

Sprekers

Luidsprekers zijn de belangrijkste componenten in elk audiosysteem, omdat ze de grootste invloed hebben op de geluidskwaliteit. Wanneer je je tv aansluit op een extern audiosysteem zoals speakers, ervaar je een geweldige geluidskwaliteit.

Televisies

Met de introductie van 4K en ultra HD technologie is de beeldkwaliteit van de televisie enorm verbeterd. De geluidskwaliteit is echter evenzeer het belangrijkste element van elk home entertainmentsysteem. Om die reden kunt u uw tv op een van de onderstaande manieren aansluiten op een audiosysteem.

Meer over TV Audio:

Er zijn verschillende TV audio beugels verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen die je kunt kiezen voor je home entertainment opstelling. Een draaitafel is een analoog apparaat dat wordt gebruikt voor het afspelen van vinylplaten van vele formaten, meestal 33 3/3 of 45 RPM. Recorders en projectoren zijn ook belangrijke componenten van het audiosysteem. Met de projectoren kunt u draadloos geluid rechtstreeks streamen naar een Bluetooth compatibel geluidssysteem Spelers zoals hoofdtelefoons, draagbare luidsprekers of home audio, voor een naadloze audio ervaring. Met radio´s kunt u van muziek genieten op al uw mediastreamingapparaten. Xiaomi , Apple , Thrustmaster , Samsung , Asus , LG en Toshiba zijn de bekende merken die een compleet assortiment externe audiosystemen, minisystemen en een enorm scala aan tv accessoires.

Er zijn verschillende manieren waarop u uw tv kunt aansluiten op een extern audiosysteem en uw kijk en luisterervaring kunt verbeteren. Enkele veelvoorkomende manieren worden hieronder vermeld;

RCA
RCA is de meest gebruikelijke en eenvoudige optie voor het verbeteren van de geluidskwaliteit. U hoeft alleen de analoge stereo uitgangen van uw tv aan te sluiten op een extern audiosysteem.

Digitaal Optisch
Dit is een andere manier waarmee u audio van uw tv naar elk beschikbaar extern audiosysteem kunt sturen via een digitale optische uitgangsverbinding.

HDMI ARC
HDMI ARC is een geweldige manier om toegang te krijgen tot audio van tv. U kunt deze methode alleen gebruiken als uw tv en home cinema ontvanger of soundbar ARC compatibel is.

Bluetooth
Bluetooth is een andere geweldige optie waarmee je audio van tv naar externe audiosystemen kunt sturen. Het meest krachtige voordeel van het gebruik van deze methode is dat deze draadloos is. Je hebt geen kabels nodig om de tv aan te sluiten op het compatibele audiosysteem.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden