up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Stadsvervoer

Stadsvervoer

Vind een breed scala aan Stadsvervoer-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Urban Transport

Merken in Urban Transport

Wat te kiezen tussen een Hoverboard en een Segway?

Hoezen

De hoezen zijn een redelijke en adequate methode om uw fiets te beschermen tegen zonlicht en waterschade, terwijl u hem ook netjes en vrij van vlekken en littekens houdt. Het zorgt er ook voor dat uw fiets verborgen blijft voor dieven en zorgt voor een effectieve laag psychologische bescherming.

E bikes

E bikes zijn gemotoriseerde fietsen met een ingebouwde elektrische motor die wordt gebruikt om de voortstuwing te ondersteunen. Talloze soorten e bikes zijn over de hele wereld bekend, maar ze vallen normaal gesproken uiteen in twee brede typen: fietsen die de berijder helpen met trapkracht en fietsen die helpen bij het gas geven, met een systeem in bromfietsstijl. Je kunt e bikes kopen bij Xiaomi , Cecotec , PNI , Denver , KSIX , Quick Media Electronic , Segway .

Elektrische scooters

De elektrische scooters zijn sta scooters die worden aangedreven door een elektrische motor. Gecategoriseerd als een staat van micromobiliteit, zijn de elektrische scooters normaal ontworpen met een groot dek in het midden waarop de berijder staat. De eerste elektrische scooter werd gebouwd door Autoped start in 1915.

Hoverboards

De hoverboards zijn het zelfbalancerende privévervoer met twee elektrische wielen die zijn bevestigd aan een paar verbale buffers waarop de rijder zijn voeten zet. De berijder regelt de snelheid en beweging van het rijden door aan de buffers te draaien.

Segways

De Segways zijn de tweewielige, zelfbalancerende individuele rit gemaakt door Dean Kamen en op de markt gebracht in 2001. Segways zijn elektrische voertuigen die worden gebruikt als een geschikte aanwinst voor reizen door steden en dorpen. De segways werken om rechtop te blijven dankzij gyroscopen en rijden volgens de benadering waarin de rijder kantelt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden