up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Onmisbare camera accessoires en waarom je ze nodig hebt

Hieronder vindt u enkele camera accessoires :

Statief

Een statief is van vitaal belang voor elke vorm van fotografie, waar u het ook nodig hebt, om ervoor te zorgen dat de camera perfect op een plaats blijft wanneer de foto wordt gemaakt. Dit omvat fotografie bij matig licht, geweldige displays, landschapsfotografie, zelfportretten en het maken van macrofoto´s. Je kunt statieven kopen bij Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Startech .

Reinigingssets

Het reinigen van lenzen is niet alleen essentieel voor de kwaliteit van foto´s, maar ook voor de aandacht en duurzaamheid van apparaten. Niemand mag camera´s schoonmaken met een schone doek of papieren servet. Reinigingssets hebben pakjes vezelweefsel en zijn speciaal gemaakt om vuil, stof en vingerafdrukken soepel van de bekleding van lenzen te verwijderen.

Cameratas

Een geschikte cameratas is een vereiste. Gladde cameratassen zijn verkrijgbaar in een reeks afmetingen, elk met gevulde binnenvoeringen en waterdichte regenhoezen.

Filters

Verwarmings of koelfilters kunnen worden gebruikt voor het wijzigen van kleurwarmte, en aggregatie van specialisatiefilters kan worden gebruikt om verschillende inventieve resultaten te bereiken. Voor scènefotografen zijn twee van de meest populaire soorten filters vage dichtheid en ringvormige polarisatoren. Veel filters zijn hard, gereguleerd of gecentreerd en ontwijken het licht dat een lens binnendringt door verschillende stops. Deze zijn uitstekend geschikt voor langeafstandsopnamen, waardoor de cameraman de schermsnelheid en opening kan vastleggen zonder overbelichting in intense omgevingshelderheid te verstoren.

clouse menu Afronden