up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat moet ik weten over de flits van camera´s?

Cameraflitser is een onmisbaar accessoire voor fotografen, omdat het extra licht geeft in donkere omstandigheden en u in staat stelt om meer evenwichtige belichtingen te bereiken bij daglicht. Bovendien is een cameraflitslicht een zeer effectief creatief hulpmiddel waarmee u uitstekende en esthetische opnamen kunt maken. Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic en Fujifilm zijn de beste merken die camera´s en flitsers van hoge kwaliteit produceren.
Merk op dat de ingebouwde cameraflitser uitstekend werk kan leveren. Als u echter uw fotografische vaardigheden wilt verbeteren, moet u zeker een externe flitser aanschaffen. Deze gids helpt u de belangrijke aspecten van flitscamera´s te begrijpen. Neem een kijkje;

Richtgetallen

Richtgetallen bepalen het aantal megapixels van cameraflitsers en een van de belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Een flitsrichtgetal bepaalt in feite hoe ver het licht zal reiken bij optimale camera instellingen.

TTL

In eenvoudige bewoordingen is TTL een automatische flitsmodus. De handmatige flitsmodus is altijd het beste om de flitser in balans te brengen met de omgevingslichtomstandigheden en om meer controle te hebben. Aan de andere kant is TTL essentieel voor fotograferen als je geen tijd hebt om te stoppen en bij te stellen.

kantelen

Een kantelbereik in de flitser van de Canon camera bepaalt eenvoudig hoe ver die flitskop draait. U moet controleren of de flitser omhoog kantelt om maximaal naar beide kanten te kaatsen, omdat dit de hoeken zijn die u het meest zult gebruiken.

Draadloze bediening

Het grootste voordeel van een Fujifilm flitscamera is dat deze niet vast zit aan je camera. De meeste moderne en geavanceerde flitsers hebben ingebouwde draadloze mogelijkheden, dus u hebt geen adapter nodig om opnamen te maken met de flitser los van de camera.

clouse menu Afronden