up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Amazon

Amazon

Avdelinger

Allt ( Amazon )

Om Amazon

I den stadig skiftende landskapet til e-handel, Amazon står som et fyrtårn for innovasjon, glatt integrerer teknologi i dagliglivet til millioner over hele verden. Fra sine beskjedne begynnelser som en online bokhandel i 1994, har Amazon forvandlet seg til en global maktfaktor, omforme detaljhandelen, og åpne opp for kutt-edge enheter som redefinerer bekvemmeligheten. Amazon, en pioner innen det digitale rommet, er ikke bare en markedsplass; det er en revolusjon i hvordan vi handler, kobler oss og interagerer med teknologi.
Grunnlagt av Jeff Bezos, Amazon startet sin ferd med en visjon om å lage en online bokhandel. Selv om selskapets urokkelige engasjement for kundetilfredshet og en progressiv utvidelsesstrategi førte til avkobling i ulike produktkategorier. Gjennom årene har Amazons økosystem blitt utvidet til å inkludere sky databehandling, kunstig intelligens, og en imponerende linje med smarte enheter. Amazons reise er et vitnesbyrd om den transformerende kraften av innovasjon. Fra bøker til smarte enheter fortsetter merket å redefinere grensene for hva som er mulig, som gjør livet mer koblet, bekvemt og nyttig for millioner over hele verden.

Oppdag Amazons Innovation Journey

I forkant av Amazons inntog inn i smart teknologi er det Amazon Smart Speaker, eksemplifisert av den ikoniske Amazon Echo. Disse stemmeaktiverte enhetene integreres glatt med brukerens liv, gi hands-free hjelp, underholdning og smart hjem kontroll. Amazon Smart Speaker, drevet av den intelligente virtuelle assistenten Alexa, har redefinert måten folk interagerer med sine levende rom. Amazon Smart Assistant, inkarnert av den digitale intelligensen til Alexa, er en game-changer i verden av virtuelle assistenter. Alexa går utover enkle kommandoer, lærer og tilpasser seg brukerpreferanser, som gjør hverdagslige oppgaver enklere og mer intuitivt.
Kompakt men kraftig, er Amazon Echo Dot et mirakel i miniatyrstørrelse som bringer Alexa sine funksjoner til enhver rom. Med sin slanke design og robust funksjonalitet, er Echo Dot et rimelig inngangsbillett til verden av smart hjemteknologi. For de som ønsker en visuell dimensjon til deres interaksjoner, tar Amazon Echo Show sentrum scene. Denne smarte skjermen forbedrer Alexa-opplevelsen ved å legge til et visuelt lag til stemmekommandoer, gjør videokall, strømmer innhold, og gir trinnvis visuell veiledning.Amazons engasjement for underholdning strekker seg ut til sin rekke med streaming-enheter, inkludert Amazon Streaming Media Player. Disse enhetene forvandler noen TV til en smart hub, slik at brukere kan få tilgang til et utall av streaming-tjenester, apper og spill, alt på fingertuppene. Med Amazon Media Streamers, er verden av digitalt innhold lett tilgjengelig, noe som gir et immersivt underholdningsopplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk