up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Produktbeskrivelse Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

85W MagSafe 2 strømadapter har en magnetisk DC-kontakt, så hvis noen går over den, kobles ledningen ufarlig fra og MacBook Pro forblir trygt. Det hjelper også til å forhindre skraping eller svekking av kablene over tid. I tillegg hjelper magnetisk likestrøm med å lede pluggen inn i systemet for en rask og sikker tilkobling.
Når tilkoblingen er sikker, lyser en LED som ligger på hodet til DC-kontakten; et ravlys gir deg beskjed om at den bærbare PC-en din lader, mens et grønt lys forteller deg at du har full lading. En vekselstrømskabel er utstyrt med adapteren for maksimal ledningslengde, mens vekselstrømadapteren (også inkludert) gir deg en enda enklere og mer kompakt måte å reise på.
FUNKSJONER:
Adapteren er designet for å være den perfekte reisefølget, og har en smart design som gjør at DC-kabelen kan vikles pent rundt seg selv for enkel kabellagring.
Denne strømadapteren lader litiumpolymerbatteriet mens systemet er av, på eller i hvilemodus. Det gir også strøm til systemet hvis du velger å bruke uten batteri.
Kompatibel med MacBook Pro med retina-skjerm.
Det er viktig å vite hvilken spesifikk Mac-modell du har. Hvis du kjører OS X Lion (10.7) eller nyere, gå til “” -menyen øverst til venstre på skjermen, velg “Om denne Macen” og klikk deretter på “Mer informasjon ...” -knappen. Mac-modellen og generasjonen din vises.
Hvis du kjører en tidligere versjon av OS X, kan du legge inn serienummeret her for å finne ut hvilken modell du har.


Tenker du på og kjøpe Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter? Dette er en av stjerneproduktene hos techinn, nett elektronikk og datamaskiner butikken. Prisen er 74.99 $, begrenset tid! Hos techinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Apple til den beste prisen. Alle våre elektronikk og datamaskiner produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Farge
Hvit
Kompatibilitet
MacBook

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up