up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple 85W Magsafe Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe Power Adapter

Produktbeskrivelse Apple 85W Magsafe Power Adapter

85 Watt MagSafe strømadapter har en magnetisk DC-kontakt som sikrer at strømkabelen kobles fra hvis den får unødig belastning og hjelper til med å forhindre skraping eller svekking av kablene over tid. I tillegg hjelper magnetisk likestrøm med å lede pluggen inn i systemet for en rask og sikker tilkobling.
Når tilkoblingen er sikker, vil en LED som ligger i hodet på DC-kontakten lyse; et ravlys gir deg beskjed om at bærbare lader, mens et grønt lys forteller deg at du har full lading. En vekselstrømskabel er utstyrt med adapteren for maksimal ledningslengde, mens vekselstrømsadapteren (også inkludert) gir brukerne en enda enklere og mer kompakt måte å reise på.
FUNKSJONER:
Adapteren er designet for å være den perfekte reisefølget, og har en smart design som gjør at DC-kabelen kan vikles pent rundt seg selv for enkel kabellagring.
Denne strømadapteren lader litiumpolymerbatteriet mens systemet er av, på eller i hvilemodus. Det gir også strøm til systemet hvis du velger å bruke uten batteri.
Kompatibel med 15 eller 17 tommers MacBook Pro.
Det er viktig å vite hvilken spesifikk Mac-modell du har. Hvis du kjører OS X Lion (10.7) eller nyere, gå til “” -menyen øverst til venstre på skjermen, velg “Om denne Macen” og klikk deretter på “Mer informasjon ...” -knappen. Mac-modellen og generasjonen din vises.
Hvis du kjører en tidligere versjon av OS X, kan du legge inn serienummeret her for å finne ut hvilken modell du har.


Ikke vent lenger og kjøp Apple 85W Magsafe Power Adapter. For annen informasjon om egenskapene til Apple 85W Magsafe Power Adapter kan du komme i kontakt med techinn gjennom vår kontakt side. techinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Datamaskin for elektronikk og datamaskiner og annen fritidsaktivitet . Vår Datamaskin vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Ladere artikler.

Spesifikasjoner Apple 85W Magsafe Power Adapter

Farge
Hvit
Kompatibilitet
MacBook

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up