up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

plus
Apple

Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Produktbeskrivelse Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Dette vakre Smartdekselet, laget av fint lær, beskytter iPad-skjermen. Den vekker iPad-en automatisk når den åpnes og legger den i dvale når den er lukket. Du kan enkelt brette Smart Cover til forskjellige posisjoner for å lage et stativ for å lese, se, skrive eller ringe FaceTime-samtaler. Og det er enkelt å fjerne, slik at du kan slå det av og på når du vil.
FUNKSJONER:
iPad-modeller: iPad Pro 10,5 tommer


Ikke vent lenger og kjøp Apple IPad Pro 10.5´´ Smart. For annen informasjon om egenskapene til Apple IPad Pro 10.5´´ Smart kan du komme i kontakt med techinn gjennom vår kontakt side. techinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Nettbrett-e-bøker for elektronikk og datamaskiner og annen fritidsaktivitet . Vår Nettbrett-e-bøker vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Nettbrettdeksler artikler.

Spesifikasjoner Apple IPad Pro 10.5´´ Smart

Farge
Rød
Kompatibilitet
Ipad
Type dekke
ansikt dobbelt deksel

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up