up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 11 Pro Max Case

Tynn, lett og lett å gripe - denne Apple-designet veske viser frem den strålende fargede finishen på iPhone 11 Pro Max, mens den gir ekstra beskyttelse.
FUNKSJONER:
IPhone 11 Clear Case er laget av en blanding av optisk klart polykarbonat og fleksible TPU-materialer, og gir en solid og behagelig følelse. Ryggen er designet for å være solid, mens sidene er laget av et mykere, mer fleksibelt materiale som passer over knappene for å forbedre grepet. Og når det er på tide å lade trådløst, er det bare å la saken være på og sette iPhone på din Qi-sertifiserte lader.
På overflaten har det blitt påført et ripebestandig belegg på både interiør og eksteriør. Og alle materialer og belegg er optimalisert for å forhindre gulning over tid.
Som enhver Apple-designet sak, gjennomgår den tusenvis av timer med testing gjennom hele design- og produksjonsprosessen. Så det ser ikke bare bra ut ut, det er bygget for å beskytte din iPhone mot riper og fall.


Apple IPhone 11 Pro Max Case er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett elektronikk og datamaskiner butikken kan du finne Apple IPhone 11 Pro Max Case relaterte produkter. Vårt utvalg av Cases og mobilvesker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Apple IPhone 11 Pro Max Case

Farge
Klar
Kompatibilitet
Iphone
Type dekke
Sak

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Og veldig billig

-

Denne mobiltelefonen er veldig bra fordi jeg ikke vet det

Jeg vil ha denne telefonen

-

Jeg vil ha denne telefonen slik at jeg kan gjøre noe slags arbeid

Pris

-

Pris

Pris

-

Pris

Veldig kult

-

5

God brukervennlighet

-

Veldig vakker og enkel å bruke.

Veldig bra

-

Mobiltelefoner veldig bra

Vi får se

-

Jeg vil gjerne kjøpe en billigere iPhone

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up