up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Formen på silikonetui, designet av Apple for å utfylle iPhone 11 Pro, passer tett over volumknappene, sideknappen og kurvene på enheten din uten å legge til bulk. Et mykt mikrofiberfor på innsiden beskytter din iPhone. På utsiden føles den silkeaktige, myke berøringsfinishen på silikonets ytre flott i hånden din. Og du kan holde det på hele tiden, selv når du lader trådløst.

Som enhver Apple-designet sak, gjennomgår den tusenvis av timer med testing gjennom hele design- og produksjonsprosessen. Så det ser ikke bare bra ut ut, det er bygget for å beskytte din iPhone mot riper og fall

iPhone-modeller

iPhone 11 Pro


Hvis du ønsker å vite mer om Apple IPhone 11 Pro Silicone Case, eller andre produkter av merket Apple i Telefoni kategorien hos techinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine elektronikk og datamaskiner aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Cases og mobilvesker kolleksjon som du kan velge elektronikk og datamaskiner produkter fra Apple, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Farge
Blå
Kompatibilitet
Iphone
Type dekke
silikon skjede

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up