up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

plus
Apple

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Disse Apple-designede koffertene passer tett over kurvene på din iPhone uten å legge til bulk. De er laget av spesielt garvet og ferdig europeisk skinn, så utsiden føles myk å ta på og utvikler en naturlig patina over tid. De bearbeidede aluminiumsknappene matcher finishen på lærvesken, mens et mikrofiberfôr inni beskytter din iPhone. Og du kan holde den på hele tiden, selv når du lader iPhone 8 Plus trådløst.
FUNKSJONER:
iPhone 8 Plus / 7 Plus lærveske
kompatibilitet:
iPhone-modeller
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus


Hvis du er interessert i Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Telefoni produktnavnet fra merket Apple har den høyeste produksjon skvaliten. Apple designer eksklusive elektronikk og datamaskiner produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case idag!

Spesifikasjoner Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Farge
Brun
Kompatibilitet
Iphone
Type dekke
Lærveske

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up