up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple Lightning To USB 2m

Apple Lightning To USB 2m

Apple Lightning To USB 2m

Apple Lightning To USB 2m

plus
Apple

Apple Lightning To USB 2m

Produktbeskrivelse Apple Lightning To USB 2m

Denne 2 meter lange USB 2.0-kabelen kobler din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakten til datamaskinens USB-port for synkronisering og lading. Eller du kan koble til Apple USB strømadapter for enkel lading fra et vegguttak.
FUNKSJONER:
Høydepunkter:
Vendbar design
Apple Lightning to USB-kabel (2m)
Lyn: USB


Dra nytte av våre tilbud på Apple Lightning To USB 2m. I vår nett elektronikk og datamaskiner butikk, hos techinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste elektronikk og datamaskiner utstyret. Du kan også besøke andre elektronikk og datamaskiner kategorier og finne produkter av merket Apple til den beste prisen.

Spesifikasjoner Apple Lightning To USB 2m

Farge
Hvit
Koblinger
Lightning
USB-A

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up