up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

plus
Apple

Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Produktbeskrivelse Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Myk, pustende og lett, Sport Loop har krok og løkkefeste for rask og enkel justering. Dobbeltlags nylonvev har tette løkker på hudsiden som gir myk demping mens fuktighet slipper ut. På baksiden er festesløyfene sikkert forankret for overlegen holdbarhet.

FUNKSJONER:
Apple Watch Sport Loop-band
Materiale: Vevd nylon
Kompatibilitet:
Apple Watch-modeller:
40mm


Hva synes du om å finne Apple Sport Nylon Loop 40 mm med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår elektronikk og datamaskiner butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Apple. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Telefoni artikler.

Spesifikasjoner Apple Sport Nylon Loop 40 mm

Farge
Blå
Underkategorier
Klokker
Produkttype
Stropper

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up