up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Canon Blekkpatron CL-546XL

plus
Canon

Canon Blekkpatron CL-546XL

Produktbeskrivelse Canon Blekkpatron CL-546XL

Dette trefargede blekket brukes til å skrive ut dokumenter og bilder. I kombinasjon med Canon fotopapir, beskytt fotografiene mot tap av intensitet med ChromaLife100 + -systemet.
Funksjoner:
Kompatibelt merke: Canyon
Mengde: en
Kapasitet: 13 ml
Trykkfarger: Tricolor
Papirproduksjon: 300 sider
Kompatible produkter: PIXMA MG2450
Utskriftteknologi: Blekkskriver
Emballasje type: blemme


Hos elektronikk og datamaskiner butikken, techinn, kan du finne forskjellige størrelser av Canon Blekkpatron CL-546XL og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Canon Blekkpatron CL-546XL som kategorien Forbruks fra vår nett elektronikk og datamaskiner butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om elektronikk og datamaskiner utstyr, i tillegg til Canon Blekkpatron CL-546XL omtalene.

Spesifikasjoner Canon Blekkpatron CL-546XL

Farge
Flerfarge
Produkttype
Blekkpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up