up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Eksterne Enheter

Ekstern Disk HDD

()
load

Hva er HDD definisjonen på harddisken?

Den viktigste komponenten på datamaskinen din er faktisk ingen annen enn harddisken. Uten å ha en harddisk vil du ikke kunne lagre filene dine, laste ned en applikasjon eller fil, starte opp operativsystemet, og du vil ikke ha friheten til å nyte spill.
Harddisken regnes som datasenteret til datamaskinen din. En harddisk brukes til å lagre alle dine programmer, data, filer, applikasjoner og mye mer. Det er den mest avgjørende typen permanent lagring som brukes i et datasystem og hjelper først og fremst systemet på tre måter, størrelse, hastighet og ytelse.
Med fremskritt innen teknologi, mer spesielt innen datamaskiner, har harddisken gjort betydelige fremskritt når det gjelder lagringskapasitet og pålitelighet. Tidligere var harddisker relativt store i størrelse og med begrenset lagringskapasitet. Imidlertid er det et utrolig fremskritt som finner sted i harddiskteknologien, og med det har harddisker redusert størrelsen og økt lagringskapasiteten med pålitelig ytelse. I de tidlige dagene var harddiskene kun tilgjengelig med en maksimal kapasitet på 50 GB, men med endringer i tiden har kapasiteten totalt sett blitt endret og nå er de tilgjengelige med 1 TB lagringskapasitet.
Noen av de viktige rollene til en harddisk er som følger:
Systemytelse: Harddisken spiller en veldig viktig rolle i den generelle systemytelsen. Å bestemme tempoet som dataene innhentes og lagres i datamaskinen, starter opp operativsystemet og laster inn programmer er direkte relatert til harddiskhastigheten. Lagringskapasitet: Lagringskapasitet angir mengden data som kan lagres på en harddisk.
Pålitelighet: Bestemmer evnen til å forhindre tap av data.

Du kan velge ganske dyre 3D skrivere fra følgende kjente merker: Toshiba , Lenovo , WD , Seagate , Startech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk