up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Eksterne Enheter

Skrivere - Funksjon: Faks

()
load

Ulike typer skrivere for hjemmekontoret ditt

Samsung skriver

Samsung skriveren er det mest passende alternativet for deg når den utvikler seg til multi tasking. Denne Samsung skriveren kommer med Wi Fi utskrift som ganske enkelt gjør deg kompatibel med mobile medier. Dessuten kommer skriveren sammen med en 55 arkmater. Dette gjør at du kan spare tid og fortsette å jobbe.

HP skriver

HP skrivere er de mest kjente skriverne som brukes av mennesker over hele verden. Det er mer enn 350 millioner bruk av HP skrivere. Disse skriverne ble produsert av det amerikanske elektriske selskapet Hewlett Packard i 1984. Et poeng angående HP skriveren er at dens autentisitet er veldig kraftig.

Toshiba skriver

Toshiba skriveren er en av de mest fordelaktige enhetene når du leter etter en hjemmeskriver. Toshiba skriveren kommer med en blekkskriverfunksjon og også en sikker USB tilkobling. Selv om skriveren kommer ved siden av en Wi Fi innstilling, konverterer den mye mer komfortabelt for å koble til skriveren og umiddelbart bruke den igjen. Den fungerer godt med alle smarte enheter.

Brother skriver

Brother skriveren vises sammen med en enorm mulighet for trådløs utskrift. Den kan inneholde opptil 270 sider. Med et tempo på 35 sider per minutt tillater den en av de mest holdbare utskriftsstilene. Selv om Brother skriveren fremstår med laserutskriftsteknikk, har den svært kostnadseffektiv assistanse.

Epson skriver

Ytelsen til Epson skrivere er enestående. EPSON skriveren er en slik fantastisk maskin som gir et perfekt perspektiv til produktet. Den kommer ved siden av rimelige erstatningsbeholdere, som samler inn lønn mens du skanner og skriver ut på nytt. Dessuten fremmer skriveren også en komfortabel trådløs tilkobling med både Android og Windows dingser.

clouse menu Lukk