up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

De beste bærbare stativene for å redde nakken din

Stativ for bærbar datamaskin

Et støttestativ for bærbar PC støtter plassering av den bærbare datamaskinen i en form som overvinner en dårlig posisjon. Den gir den bærbare datamaskinen et sted å hvile på og hever skjermen slik at den kan være i øyehøyde, som er den nøyaktige innstillingen til den bærbare datamaskinen. Vanligvis vil folk også bruke et kablet tastatur med støtte for bærbar datamaskin, som også fungerer best under arbeid. Den bærbare nakkestøtten kommer i forskjellige stiler og farger. Du kan kjøpe et nakkestøttestativ for bærbar PC fra Samsung , HP , Philips , Dell , MSI .

Beste bærbare stativer for å redde nakken din

Her er noen av de beste bærbare stativene for å redde nakken din som følger:

Samsung bærbar bordbord
Den ekstremt konfigurerbare Samsung bærbare bordpulten kan tilpasses nesten alle former du kan tenke deg. De utbredte bena har kombinerte, automatisk låsende hengsler som kan rotere 360 grader, og i sin fulle utstrekning hever den den bærbare datamaskinen med 45 cm. Sett den på et hvilket som helst nivå som dekker, løft det og det fungerer ganske bra for arbeid mens du er på stolen, eller til og med for å ligge på sofaen. Standplanen er fullstendig tilpasningsdyktig, slik at du raskt kan få en utmerket visningsplan uten å bekymre deg for hvor du jobber.

HP bærbar stativ
HP bærbare stativer er svært rimelige og perfekte for hjemme eller kontorbruk. HP laptop stativet er et stativ uten frynser med en montering på 7,8 cm og en bøyningskant på 18 grader. Den er stor nok til å holde en 12 tommers bærbar PC og er skissert i et slikt plan for å muliggjøre tilstrekkelig luftstrøm gjennom hele maskinen. Når du ikke bruker den, slipp den ned et nivå for enkel overnatting og flytting.

clouse menu Lukk