up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Energizer Knappbatteri 379

plus
Energizer

Energizer Knappbatteri 379

Produktbeskrivelse Energizer Knappbatteri 379

I 1957, Energizer produsert den første cellen for armbåndsur og verden stoppet svingete sine klokker. I dag eksisterer i markedet mer enn 46 forskjellige typer batterier til klokker, snu det som startet som en veldig enkel løsning til noe mye mer komplisert. Vi har et bredt utvalg av batterier som er egnet for alle typer armbåndsur batteri.Spesifikasjoner:


Merke: Energizer

Type batteri: 379

Antall batterier: 1

Spenning: 1,55 V

Diameter: 5,8 mm

Høyde: 2,15 mm

Vekt: 0,25 g


Med Energizer Knappbatteri 379, det garanterer det beste elektronikk og datamaskiner utstyr. I tillegg til techinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din elektronikk og datamaskiner butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Energizer. Vårt team av elektronikk og datamaskiner eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Elektrisitet tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Energizer Knappbatteri 379

Farge
Sølv
Celler
Klokke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up