Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Kontormateriell

Kontormateriell elektronikk og datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Kontormateriell-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kontormateriell

Merkevarer av Kontormateriell

Terminologi for skriverforbruksvarer forklart

Hvis du tenker på å investere i skrivere og lignende produkter, er det bedre å være klar over innsikten med hvert av de lignende produktene og nytten de kan tilby med funksjonene deres for å utføre arbeid effektivt og effektivt. I dette arbeidet er noen av de viktige skriverterminologiene forklart her, bare for å gjøre ditt neste kjøp praktisk og trygt.

Cd DVD Blu ray

Hovedforskjellen mellom en CD DVD Bluray er deres skjermkvalitet og lagringskapasitet. Blu ray er den nyeste teknologien som har et optisk plateformat. Hovedmålet med utviklingen er å gi høyoppløselig videokvalitet og for å lagre større datamengder. Mens CD DVDer er mye lavere når det gjelder lagringskapasitet og visning av kvalitetsvideo sammenlignet med Blu ray.

Blekkpatroner

Blekkpatroner kommer med et innebygd skrivehode, og de blir også referert til som blekkbeholdere. Disse patronene er laget i små bokser med flytende blekk som ikke er en del av selve maskinen og lages separat, men disse patronene plasseres i skriveren for utskrift og kan etterfylles eller skiftes ut ved behov.

Papir

Skriveren gir utskriften på papir, og den vanligste typen skriverpapir er kopipapiret som er mye brukt. Disse papirene kommer vanligvis i store pakker og lagre. Volumet av skriverpapir er tynt, lett, og de er tilgjengelige i forskjellige typer hver for separat bruk og fordel.

Skrivertromler

De regnes som den moderne skrivertypen som følger med trommelkonfigurasjonen. En trommelskriver inkluderer normalt en solid sylindertrommel som har plassert tegn i bånd på overflaten. Dette kalles også en nyere type laserskriver der trommelen mottar bilder fra laseren og overfører det til det angitte papiret deretter.

Bånd

Skriverbåndene har en høy betydning i skriverprosessen. Det grunnleggende formålet med skriverbånd er å produsere et klart bilde med høy oppløsning med presis tekst. De brukes vanligvis med termisk overføringsutskrift for å levere et bilde av høy kvalitet, og det er egnet for en rekke bruksområder og miljøer.

Tonere

Som navnet antyder, inneholder blekkpatroner en væske blekk for utskrift, men tonerkassetter bruker mikroskopisk pulver til det samme. Vanligvis lagres de i en enkelt patron. Disse skrivertonerne er et pulverbasert utskriftsmedium som er laget av granulert plast som tilbyr presis nøyaktighet og kontrollfunksjoner.
Noen av de troverdige merkene som tilbyr den beste skriveren og deres rekvisita er tilgjengelig for din vennlige vurdering; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .