up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Gaming

Stasjonære Pc-Er

()
load

Hvordan velge et skrivebord for datamaskinen?

Spillstasjonære PC er er de vanligste og foretrukket for spillere, da de er lett oppgraderbare og har nok plass til strøm og lagring. Selv om spilldatamaskiner kan gjøre alle oppgavene en standard hjemme PC gjør, er de kraftigere når det gjelder videospill, streaming og innholdsskaping. Når du velger en stasjonær PC for spill, er det viktig å finne ut hvilket skjermkort du trenger og hvilke spill du liker å spille. En spill PC av god kvalitet kommer med litt ekstra tilbehør, som en glassvegg og innebygd RGB belysning. HP , MSI , Acer , Wortmann , og Millenium er de ledende produsentene av stasjonære spillmaskiner.

Ta en titt nedenfor på noen faktorer du bør vurdere når du velger en spillstasjonær;

Prosessor/CPU

Spillstasjonære datamaskiner er designet for å behandle data eksepsjonelt raskt fordi videospill krever store mengder prosessorkraft. Det betyr at du bør vurdere en avansert prosessor i spillskrivebordet du skal velge.

Video grafikkort/GPU

De fleste PC stasjonære spill kommer med standard grafikkort. Grafikkortet kommer med ekstra prosessorkraft og ressurser som systemet ditt vil bidra med til generell visuell kvalitet. Kvaliteten på videospill avhenger i stor grad av kortet som er ansvarlig for å levere jevnere bildefrekvenser med mindre grafisk etterslep.

Avkjøling

Det er vanlig at spillstasjonære datamaskiner blir veldig varme på grunn av deres kraftige prosessorer og grafikkort. Derfor må du ta hensyn til kjølesystemet deres. Prosessorer bruker vanligvis kjølevifter og kjøleribber. Imidlertid er det noen modeller der produsenter legger til et flytende kjølevæskesystem for å gi utmerket kjøling med nesten ingen støy.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk