up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Gigaset Fasttelefon DA310

Gigaset Fasttelefon DA310

Gigaset Fasttelefon DA310

plus
Gigaset

Gigaset Fasttelefon DA310

Produktbeskrivelse Gigaset Fasttelefon DA310


Denne enheten er låst opp fra ethvert telefonselskap.

Ringe og ta anrop er enkelt med Gigaset DA310. De fire direkte tastene lar deg trykke på en enkelt knapp for å koble deg til kontakten du ønsker. Gled deg over bekvemmeligheten av ytterligere 10 hurtigvalgnumre, noe som muliggjør ytterligere muligheter for rask tilkobling.

Gigaset DA310 gir deg valget mellom 3 melodier og volumer for å varsle deg om innkommende anrop, eller alternativt kan du slå ringetonen av når du vil ha ro og fred. For å raskt ringe tilbake den siste personen du ringte, bruker du bare den siste nummeroppringingsfunksjonen for å komme i kontakt. Hvis du trenger en brukbar telefontelefon med ledning, med alle grunnleggende funksjoner og mer, velger du Gigaset DA310.

Enkel, men likevel fleksibel

Selv om Gigaset DA310 er enkel å betjene og tilbyr enkel installasjon, er den også allsidig. Pabx- og PSTN-kompatibilitet lar deg enten koble deg direkte til fastnettverket, eller bruke den som en del av et internt nettverk av telefoner i hjemmet eller kontoret. Gigaset DA310 er også veggmontert, noe som betyr at du kan velge å spare på verdifull skrivebordsplass. Med en kabellengde på håndsettet som strekker seg opp til to meter og ytterligere to meter kabel fra telefonen til kontakten, har du friheten til å bevege deg rundt som du vil.

I tillegg til å være kompatibel med høreapparat, lar Gigaset DA310 deg forhindre at innringeren hører hva du sier ved å trykke på demp-tasten. Ringemetodens tone eller puls er også justerbar, og det samme er blitztiden.

Gjør livet enkelt for deg selv og velg Gigaset DA310 til din neste trådløse bordtelefon.

spesifikasjoner:

Generelle funksjoner:

Tilkobling: Analog

Antall telefonnumre (analog): 1

Parallelt samtaler (analog): 1

Tilleggsfunksjoner:

Direkte nummertaster på basen: 4 + 10

Lydfunksjoner:

Antall ringetoner: 3

Svare maskin

Telefonsvarer: Nei

Mål / spesifikasjoner:

Basestasjon, H x B x D i mm: 61 x 158 x 96


Ikke vent lenger og kjøp Gigaset Fasttelefon DA310. For annen informasjon om egenskapene til Gigaset Fasttelefon DA310 kan du komme i kontakt med techinn gjennom vår kontakt side. techinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Telefoni for elektronikk og datamaskiner og annen fritidsaktivitet . Vår Telefoni vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Innenriks telefoni artikler.

Spesifikasjoner Gigaset Fasttelefon DA310

Farge
Hvit
telefon~~POS=TRUNC
Bordtelefoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up