up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

HP Blekkpatron 364XL

HP Blekkpatron 364XL

HP Blekkpatron 364XL

HP Blekkpatron 364XL

HP Blekkpatron 364XL

plus
HP

HP Blekkpatron 364XL

Produktbeskrivelse HP Blekkpatron 364XL

HP 364XL svart blekkpatron skriver ut skarpe laserkvalitetsdokumenter. Stol på HP for utskrift av overlegen kvalitet og enkle måter å resirkulere blekkpatroner på. Få tak i utstryk, vann og blekningsresistent takket være individuelle blekk.
SPESIFIKASJONER:
Cirka 550 sider.
Model 364 XL Svart.


Hvis du er interessert i HP Blekkpatron 364XL, oppdag også andre elektronikk og datamaskiner produkter relatert til HP i Forbruks avdelingen og Blekkpatroner katalog. I tillegg når du kjøper hos techinn, din nett elektronikk og datamaskiner butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner HP Blekkpatron 364XL

Farge
Svart
Produkttype
Blekkpatroner
Kompatibilitet
HP

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up