up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

HP Blekkpatron 901

HP Blekkpatron 901

plus
HP

HP Blekkpatron 901

Produktbeskrivelse HP Blekkpatron 901

HP 901 originale svarte blekkpatroner skriver ut farger i profesjonell kvalitet til en lav pris per side. Få svart tekst i laserkvalitet som motstår falming og lagre når du velger en valgfri svart kassett med høy kapasitet

FUNKSJONER:
Skriv ut farger i profesjonell kvalitet til en lav pris per side. Spar mer ved å bruke en svart svart kassett med høy kapasitet. Produser tekst i laserkvalitet og fargebestandig fargegrafikk.

Stol på originale HP-blekkpatroner for jevn og pålitelig ytelse. Hver originale HP-patron er helt ny for en overlegen utskriftsopplevelse.

Dra nytte av enkel, problemfri kassettadministrasjon med brukervennlig teknologi som lar deg fullføre en kritisk utskriftsjobb, selv når du har lite blekk.

Print Resolution Technologies: IJ 2.X Gen 3
Blekkpatronvolum levert: 4 ml
Skrivehodedyser: 336
Skrivehode skår (tomme): 0,56 tommer
Valgbarhet: 901


Dra nytte av våre tilbud på HP Blekkpatron 901. I vår nett elektronikk og datamaskiner butikk, hos techinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste elektronikk og datamaskiner utstyret. Du kan også besøke andre elektronikk og datamaskiner kategorier og finne produkter av merket HP til den beste prisen.

Spesifikasjoner HP Blekkpatron 901

Farge
Svart
Produkttype
Blekkpatroner
Kompatibilitet
HP

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up