up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark

HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark

plus
HP

HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark

Produktbeskrivelse HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark

Med ekstra inngangskapasitet på 550 ark og mediefleksibilitet, støtter dette tilbehøret større produktivitet og mindre skriveradministrasjon. Ha forskjellige utskriftsmedier klare i skriveren når du trenger det, og skriv ut opptil 900 sider uten å laste inn på nytt.

De som ønsker å legge til inngangskapasitet og mediefleksibilitet til HP LaserJet-skriveren

Funksjoner

Reduser turer til skriveren for å legge i papir på nytt med dette papirinnmatingstilbehøret. Denne 550-arks innskuffen gjør det mulig å legge i full papirstrøm før skuffen er tom. Skriv ut flere sider uten å måtte legge i papir på nytt.
Administrer virksomheten din, ikke skriveren. Spar tid ved å fylle på papirmagasinene sjeldnere. Legg til dette 550 arks papirmagasinet, med en total innmatingskapasitet på 900 ark, og skriv ut lenger uten å legge i papir igjen.
Tilført inngangskapasitet øker oppetid. Enkeltpersoner og små arbeidsgrupper får større produktivitet og jevnere arbeidsflyt uten å måtte administrere papirressurser.


Spesifikasjoner:

Type: Flerbruksskuff
Kompatibilitet: LaserJet Pro M402, LaserJet Pro MFP M426
Maksimal innmatingskapasitet: 550 ark
HP-segment Virksomhet, Enterprise
Vekt og dimensjoner
Bredde381 mm
Dybde357 mm
Vekt og dimensjoner
Høyde131 mm
Vekt: 3,7 kg
Emballasjedata
Pakkebredde 469 mm
Pakkedybde235 mm
Pakkehøyde 469 mm
Pakkevekt4,7 kgKjøp din HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark til den laveste prisen! I vår nettbutikk for elektronikk og datamaskiner, techinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Eksterne enheter til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår elektronikk og datamaskiner katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner HP Brett Flerbruks D9P29A 550 Ark

Farge
Hvit
Produkttype
Skuffer
Dokumentstørrelse
A4
Utseendet på produktet
Ny
Utskriftstype
Sin Especificar
Anbefalt Bruk
Profesional

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up