up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

LG

Allt ( LG )

Om LG

LG, forkortet for ´´Lucky Goldstar,´´ er en verdenskjent konglomerat med en rik historie som går tilbake til dets etablering i 1947 i Sør-Korea. Med et engasjement for innovasjon og fokus på å forbedre livskvaliteten for forbrukere over hele verden, har LG blitt et husholdningsnavn som er synonymt med kantslipt teknologi og pålitelige produkter. LGs suksess kan tilskrives dens dedikasjon til forskning og utvikling, noe som har resultert i utallige patenter og gjennombruddsteknologier. Selskapet har konsekvent prioritert bærekraft, med mål om å redusere miljøavtrykket gjennom energieffektive produkter og ansvarlige produksjonspraksiser.
Med en global tilstedeværelse som dekker over 120 land, fortsetter LG å forme fremtiden for teknologi, med fokus på innovasjoner som forenkler og beriker livet til kundene sine. Enten det revolusjonerer måten vi ser på TV eller forbedrer våre daglige gjøremål, forblir LG et pålitelig navn i verden av forbrukerelektronikk, og leverer produkter som er synonymt med kvalitet, innovasjon og bekvemmelighet.

LG Innovating Your Lifestyle with Advanced Technology

LG sin reise i verden av fjernsyn startet i begynnelsen av 1960-tallet. Gjennom årene har LG TV konsekvent presset grensene for skjermteknologi, og tilbyr fantastiske OLED og LED-TV-er som leverer fantastiske visuelle og immersive visningsopplevelser. LGs forlystelse med kjøleskapsteknologi startet i 1960-årene også. I dag feires LG kjøleskap for sine innovative funksjoner, slik som InstaView-teknologi, som lar deg se innsiden uten å åpne døren, og SmartThinQ-kobling, som muliggjør fjernkontroll og overvåking. LGs ekspertise innen skjermteknologi strekker seg til dataskjermer. LG LED-skjermer er kjent for sine klare visuelle og ergonomiske design, som passer både produktivitet og underholdning behov.
I vaskeriområdet har det introdusert stat-of-the-art LG vaskemaskin og tørketrommel-kombinasjoner. Disse apparatene har funksjoner som TurboWash og Steam Technology, som sikrer effektiv og effektiv rengjøring samtidig som det sparer tid og energi. Merket sitt engasjement for bekvemmelighet skinner gjennom i sin linje med LG oppvaskmaskiner. Disse apparatene er designet med avanserte rengjøringsteknologi og justerbare stativer for å tilpasse seg forskjellige tallerkenstørrelser og belastninger. LGs tilstedeværelse i mobilbransjen har vært preget av innovasjon. LG telefoner har vunnet en dedikert følgende for sine slanke design og kantete funksjoner, inkludert høykvalitets kameraer og kraftige prosessorer. For en immersive lydopplevelse er LG sound bars et utmerket valg. De er kjent for sin superior lydkvalitet, trådløs tilkobling og kompatibilitet med LG TV-er, og gir et teaterlignende lydbilde i komforten av hjemmet ditt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk